2777
2789
عنوان

فلفل ساب به جز فلفل چی بریزم

601 بازدید | 13 پست

خانوما من یه جا ادویه دارم عکسشو میزارم اینجا

دوتا فلفل ساب داره دوتا نمک پاش 

جلو مهمون میشه آورد اینارو؟

داخلش چی بریزم کاربردی باشه واس مهمون؟

یا همون واسه خودم داخل کابینت استفاده کنم؟😁

میتونی زیره بریزی یا نمک درشت رنگی برای سره سفره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داخل نمک پاشاش چی بریزم؟

میتونی چند مدل چیزای گیاهی که تو غذا یا سالاد میریزن بزاری زیره سبز زیره سیاه.فلفل قرمز و...

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
ممنون عزیزم

به خوشی و تو سفره پربرکت استفاده کنی

اون دوتا فلفل ساب یکی برای دونه فلفل سیاهه یکی برای نمک بلوری مثل نمک صورتی یا نمک دریایی درشتتوی او ...

میخوام یکیشو پول بیبر بریزم بنظرتون داخل فلفل ساب بریزم یا نمک پاش؟

یکیشم که دونه فلفل میریزم و دوتای دیگه آویشن و سماق

میخوام یکیشو پول بیبر بریزم بنظرتون داخل فلفل ساب بریزم یا نمک پاش؟یکیشم که دونه فلفل میریزم و دوتای ...

به نظرم پول بیبر برای فلفل ساب نیس یعنی من تاحالا ندیدم

پودرش از سوراخای نمک پاش رد میشه؟ اگه رد میشه توی اون بریز

به نظرم پول بیبر برای فلفل ساب نیس یعنی من تاحالا ندیدمپودرش از سوراخای نمک پاش رد میشه؟ اگه رد میشه ...

اگه پول بیبر برای فلفل ساب نمیشه پس همون نمک دریایی یا نمک صورتی میگیرم ممنون عزیزم بابت راهنماییت🥰