2777
2789

باید بهشون پول بدی باهات حرف بزنم من ببار رفتم بیمارستان پدر بزرگم تصادف کرده بود رفتم ب پرستار گفتم بیا حالش بده هیچی نمگف هی با همکارانش راجب عمل دماغ صحبت میکردم درحالی ک پدر بزرگم داشت از درد مییمرد بیچاره یهو عصبانی شدم داد زدم روش گفتم چرا جواب نمیدی مگه نمیگم حالش بده اونوقت تو نشستی راجب دماغت حرف میزنی.تا بلند شد اومد بالا سر پدر بزرگم آخرشم باهم دعوا کردیم باز خدایی خیلی رومخن بعضیاشون مخصوصا داروخونه آیا انگار پولشونو ندادی.بخذا بیکارم انقد خودشو نمیگیره اینا میگیرن خدا کار هیچ کیو پیش اینا گیر نکنه ی خانومم اومد سوال پرسید گف چطوری سروم رو ببندم پرستاره بهش گفت چقدر منگلی همش میای سوال می‌پرسی خدایی اعصابم خورد شد بیچاره جوابشو نداد هم من بودم دهنشو سرویس میکردم.البته همشون ن ۸۰درصدشون من چند تا باوجدانم دیدم داخلشون ب همه بی احترامی نشه حالا همه خودشون رو اون ۲۰درصد میگیرن😂

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

من اینقدر مهربون بودم موقع حرف زدن با مریضا تو محل کارآموزیم. ولی همکارام بیشترشون نه. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینقدر مهربون بودم موقع حرف زدن با مریضا تو محل کارآموزیم. ولی همکارام بیشترشون نه.

گفتم ک ۸۰درصد مشکل دارن خوبم دیدم البته

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

من دوستم توی داروخونه بود انقد ک روشون فشار میارن خل میشن روی سر مردم خالی میکنن

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

من دوستم توی داروخونه بود انقد ک روشون فشار میارن خل میشن روی سر مردم خالی میکنن

واقعا بده انگار ن انگار پولشونو همین مردم میدن

گفتم ک ۸۰درصد مشکل دارن خوبم دیدم البته

نه بابا هشتاد درصدم زیاده خوب توشون خیلی هست شانسیه دیگه. بستگی به زمانش هم داره بعضی روزا همه رو مخشون رفتن و خسته ان بخاطر کار

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

دختر دایی من پرستاره😑

بلانسبت مثل سگ هاره وحشیههههه

حتی اشک مادرشم درمیاره....

هیشکی جز خودش قبول نداره .....

خیلی گند اخلاق و بی تربیته😒😒😒😒

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

واقعا بده انگار ن انگار پولشونو همین مردم میدن

دکترا خیلیییی اذیت میکنن اینارو، یکمم چون با سختی استخدام میشن روی سر بقیه فشار میارن 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

شغلشون خیلی سخته، بعضیا اگر بداخلاق جلوه میکنن دست خودشون نیست، مثلا ۱۵ ساعت بدون استراحت، البته اونایی که بی احترامی میکنن رو بد بودنشون شکی نیست

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

خوذشون و نمیگیرند دیگه با همه جور ادمایی سرو کله میرنند حقوق خوبی ندارند نسبت به کارشون و بیشترشون عصبی شدن تو این شغل

بعداز سالها باردار شدم و انشالله قسمت همه خانم هایی که منتظر بچه هستن توکل به خدا❤🌹