2777
2789

من تراز کنکورم عالی شد و انتخاب رشته کردم طبق علاقه برم دبیری

بعد ب بابام گفتن نهههه ب ما چنبار گفتن بیا ما نرفتیم(براش مَلَق میزنن ولی پی پی میخورن از حسودی الان،تحصیلاتم ندارن ،دیپلم)

اصلااا بدرد نمیخوره معلمی،پزسگی خوبه ب دانشحو ها ماهی 16 ملیونم حقوق میدن..ما که نرفتیم چنبار برا دبیری گفتنن

حرفاسون👆الان چشونه من چیکار کنم بدتر عنی شن

کاربری دست ۷۷۷ نفر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ من رشتم هوشبری بود چندسال پیش ک جواب کنکور اومد ما شبش شام خونه عموم دعوت بودیم بابام شیرینی خرید گف شیرینی قبولی دخترم رشته خوب دانشگاه دولتیه  زن عموم پای نماز بود از هوش رفت🤣🤣🤣 عمم لیوان از دستش افتاد شکست برا زن عموم آب قند درس کردن بعد میگف نمیدونم‌ چیشد چشام سیاهی رف از حسودی داشتن دق میکردن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

وااای چه بد 

ناراحت نشیا ولی طرز بیانتو یکم درست کنی عزیزم بهتر نیست؟! البته اختیار دست خودته هر جور دوست داری متونی صحبت کنی میدونم الان عصبی هستی 

پلی در کل حرفای فامیل و به کتفتتت بگیر

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

غیر مستقیم دارن این حرفا رو میزنن بگو گربه دستش به معلمی نمی‌رسه دنبال پزشکیه😂

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)