سلام. من روز ۳۵ سیکل هستم و پری نیومده دوره هام بین ۳۰ تا ۳۲ روز متغیره هرچی بی بی چک استفاده میکنم منفیه . فقط روز ۳۰ ام یه هاله انداخت اما روزای بعد دوباره همه منفی شدن. چرا اینطوریه آخه. کیا اینجوری بودن
خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی . ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
البته علایم تخمگذاریو روزای ۲۳ و ۲۴ شهریور داشتم. و روز ۴ شهریور هم اولین روز از آخرین پریودی بود
خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی . ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کیست نداری؟چون ماه پیش من بی بی چکم هاله انداخت ولی آز دادم منفی بود دکترم گفت بخاطر کیست بی بی مثبت ...
تاحالا که یکسال میشه از بی بی استفاده میکنم هیچکدوم هاله نداشته این اولین ماه بود که هاله انداخت بعدشم دیگه هیچی
حساب کردم از ۲۳ شهریور تاالان ۲ هفته گذشته آزمایش بتا نشون میده؟