2777
2789

؟؟؟؟  برای موهای ضخیم بی کی نی موثره؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

من دارم از آیت خوباست به درد نمیخوره پولتو هدر نده مو نصف میکنه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم از آیت خوباست به درد نمیخوره پولتو هدر نده مو نصف میکنه

پس چ کنم ؟ غیر لیزر چی کارشون کنم؟ موم گرفتم یکی در میون کندشون کلی هم زمان برد، دیگه عقلم ب چیزی قد نمیده، امیدم اپیلیدی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

وای نه جون آدم درمیاد من تک کاره گرفتم فقط دم خط میزنم برا وقتایی که یهویی جایی میریم

واقعا؟؟؟؟؟  دم خط، منظورتون چیه؟؟؟ متوجخ نشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس چ کنم ؟ غیر لیزر چی کارشون کنم؟ موم گرفتم یکی در میون کندشون کلی هم زمان برد، دیگه عقلم ب چیزی قد ...

برا موم زدن باید یکم بلند شن که کنده بشن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
واقعا؟؟؟؟؟ دم خط، منظورتون چیه؟؟؟ متوجخ نشدم

پایین گوش سبیل .البته من همه جارو میزنم .ولی بدن نزن عصبیت می‌کنه از درد زیاد 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

برا موم زدن باید یکم بلند شن که کنده بشن

یکم بلند بودن ولی وقتی کاغذو بلندش میکردم مو بهش بود ولی اون تیکه کامل موهاش نرفته بود، یکی در میون، نمیدونم منظورمو متوجه میشید یا ن، یعنی اگه خیلی بلند بشه وقتی کاغذو کشیدم کامل بی مو میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پایین گوش سبیل .البته من همه جارو میزنم .ولی بدن نزن عصبیت می‌کنه از درد زیاد

قیمتشو نمیدونیو؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکم بلند بودن ولی وقتی کاغذو بلندش میکردم مو بهش بود ولی اون تیکه کامل موهاش نرفته بود، یکی در میون، ...

چرا از پد استفاده نمیکنی بهتره 

آره متوجه هستم 

آره تمیز میشه

چرا از پد استفاده نمیکنی بهتره آره متوجه هستم آره تمیز میشه

بجای کاغذ؟ اتفاقا هر دو رو امتحان کردم یجور میکند

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تک کاره جنس خوب خریدم دویا سه سال پیش ۱۶۰۰دادم

دونه دونه میکنه یا سرش پهنه یه تیکه جارو یدفه میکنه؟ من برا اون ناحیه میخوام، میشه؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من برا صورت  و دست و پا و زیربغلم استفاده میکنم خیلی خوبه بیست روز تمیزم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
دونه دونه میکنه یا سرش پهنه یه تیکه جارو یدفه میکنه؟ من برا اون ناحیه میخوام، میشه؟؟؟؟

میشه ولی درد داره ها داغون میشی 

واسه من تک کاره برا بدن ولی من میزنم صورت .سرش پهنه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی