2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده توروخدا

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
لچه ۲سالع الیگودرزی رو همسایه دزدیده...گوشواره رو دزدیده..خفه کرده..۱هفته کل شهردنبالش گشتن..کشتنش ا ...

ای خدای من وای 

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
اره قاطی کردم...تجسمش دیوونم کرده

من پسرم ۱۲سالشه به خدا میره در مغازع تا برگرده میمیرم چرا باید ی دختر ۲ساله ول کنی حتی اگر این بلا سرش نمی اومد چون محیط روستا بوده امکان داشته مورد تعرض بچه های بزرگتر قرار بگیره

۴نفر ...۴نفر میانسال ..۲زن و۲مرد...مگه گوشواره چقد میرزید

خدا ازشون نگذره