2777
2789
عنوان

شوهرم بوی تعفن میده

383 بازدید | 23 پست

بچه ها شوهر ساعت ۳.۴ صب میره سرکار و تو جاده و بعضی روزا تا ۳.۴ روز بعد،بعضی روزا تا ۹ شب و بعضی روزا تا ۴.۵ ۶ اینا سرکاره.

بعد اینکه از سرکار میاد یکسره میخوابه.پاش رسید خونه خواااااااااب تا روز بعد که دوباره میخواد بره.حتی روز جمعه که خونه بود از شب پنجشنبه خوابید تا روز بعد ساعت ۳ که رفت سرکار.وسطا فقط ۱ ساعت سرجمع برای غذا بیدار شد.

اصلا برای من وقت نمیزاره هیچوقت و منم که اعتراض میکنم میگه تو منو درک نمیکنی،خسته ام و برای همین دیگه هیچی هم نمیگم بهش،طبیعیه؟؟؟باید درک کنم و شماهم این شرایط و دارین؟؟؟؟

حتی حمومم الان نزدیک ۱ هفتست نرفته و حالم از بوش بهم میخوره و دیشب که رو تخت خوابید من رفتم جای دیگه خوابیدم.صب که رفت سرکار،اومدم رو تخت،بالش ها و ملافه ها بو میداد و ساعت ۳ صب انداختم تو ماشین که بوش بره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب اومد و از در وارد شد حالم بد شد از بوش.گفتم توروخدااااا برو حموم حالم ازت بهم میخوره.گفت باشه غذا بده بخورم بعد برم.

غذا خورد و باز دوباره دراز کشید و خوابش برد.بیدارش کردم داد زد بقققران امشب میرم،بخدا امشب میرم ولم کن.بزار بخوابم

حق بده بهش خدایی کارش خیلی سخته اکه کارش همیشه همینه خب مشخصه نمی‌رسه خستس اما اکه کارش ی زمانایی فق ...

منم نمیدونم باید درک کنم این شرایط و بگم بدرک و فراموش کنم و یا اینکه مثلا امروز بعد اینکه دیشب کلا ۳۶.۷ ساعت خواب بود خستگیشو باید گرفته باشه دیگه.امروز چرا دوباره ساعت ۴ اومد خونه خوابید تا الانم که خوابه

امشب اومد و از در وارد شد حالم بد شد از بوش.گفتم توروخدااااا برو حموم حالم ازت بهم میخوره.گفت باشه غ ...

چقد گناهههه .. داغون میشه خب کارش عوض کنه

این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی که آواز دهل از دور خوش است 🫵
منم نمیدونم باید درک کنم این شرایط و بگم بدرک و فراموش کنم و یا اینکه مثلا امروز بعد اینکه دیشب کلا ...

راننده سنگین کاره سختیه اما خب باید برنامه ریزی داشته باشه اینطوری ک کل زندگیش خپابه

🤢🤢🤢🤢 خدا بدادت برسه عمرا یه ثانیه با همچین کسی زندگی کنم

ببین مرد خییییییییلی خوبیه،خییییلی خیییلی خیییلی.

اصلا اینو کتمان نمیکنم و واقعا خداروشکر خوبه.

تا حالا مرد تو عمرم به این خوبی ندیدم.ولی خب اینجوری شده جدیدا.

همین نزدیک یکهفتست به این روز افتاده.

البته وقت نذاشتن که از قبلشم بود.رابطمون هر ۲.۳ هفته یکباره چون اصلا وقت نداره و یکسره خوابه

امشب اومد و از در وارد شد حالم بد شد از بوش.گفتم توروخدااااا برو حموم حالم ازت بهم میخوره.گفت باشه غ ...

ببخشید ی چیز میگم اما بددل نشیا حالا ی حدسه چیزی احیانا مصرف نمیکنه؟ چون اکثر راننده سنگینا شنیدم برای اینکه خوابشون نبره چیزی مصرف میکنن