2777
2789
عنوان

شوهرم رفت خونه جدید یک چیزی گفت اعصابم بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 48 پست
سم زدیم عزیزم ولی بعد سم زدن سوسک دیدیم

کجا رو سم زدین؟ همه اتاق ها و حموم و دستشویی ورودی خونه 

کلید و پریزها هر سوراخ و سمبه ای که به چشم دیدین تو چاه‌های فاضلاب سم و نفت ریختید و درش رو کیپ کردین؟ 

کانال کولر پشت فلاش تانک.......... 

24 ساعت در خونه رو کیپ کردین تا بوی سم همه جا بپیجه؟ 

کجا رو سم زدین؟ همه اتاق ها و حموم و دستشویی ورودی خونه کلید و پریزها هر سوراخ و سمبه ای که به چشم د ...

همه خونه رو سم قوی زدیم ولی همه چاهها رو کیپ نکرده بودیم و ی سوراخ بالای حمام برای هواکش اونم باز بوده نفت امشب زدیم تو چاهها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خونه رو سم قوی زدیم ولی همه چاهها رو کیپ نکرده بودیم و ی سوراخ بالای حمام برای هواکش اونم باز بو ...

من بودم یه سم دیگه رو هم امتحان میکردم 

بعد از سمپاشی هم تا جایی که میشد همه جا رو میشستم که خطرناک نباشه ولی جاهایی که ممکنه سوسک بیشتر باشه رو دوره ای سمپاشی میکردم

اگه آپارتمان هستین وردی در آپارتمان رو هم سم بزنید چون گاهی ممکنه از واحدهای دیگه بیان

یه پمادی هست فکر کنم اسمش امحا است داروخونه ها دارن. مثل کرمه به در و دیوار اشپزخونه و حمام توالت بم ...

اره منم خونه قبلی دوتا سوسک مرده دیدم امحا زدم حتی ی دونه دیگ ندیدم اما تو حمام و دستشویی نمیدونم تاثیر داره یا نه اخه گفتم برای کابینتیا خوبه

اره منم خونه قبلی دوتا سوسک مرده دیدم امحا زدم حتی ی دونه دیگ ندیدم اما تو حمام و دستشویی نمیدونم تا ...

اهان، در مورد حمام و دستشویی منم اطلاع دقیقی ندارم عزیزم. منتها ما خونمون گاهی توی راهرو و جلوی توالت دیدیم گذاشتیم بعد چند ماه حداروشکر ندیدیم چیزی. البته سوسکای ریز بود

یعنی احتمال نداره همین ی دونه از چاه اومده باشه یعنی حتما خونه زیاد داره

سوسک بزرگ ها فقط  از چاه میان بالا 

نه نگران نباش 

توی خونه که بعید می دونم باشه

در پوش  بگذار 

سم زیاد بریز توی چاه و سریع در چاه رو 

درپوش بگذار تا چند روز 

چون وقتی سم میریزی 

سوسک ها  از چاه میان بیرون 

خودت موقع تمیز کردن سوسکا رو ندیدی

دیدم  کم بود یکی دوتاگفتن نه اینجا خالی بوده اومدن ما دیگه کاغذ دیواری کردیم و کف رو پوشوندیم نمیان

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اون دوتا زنده بودن؟ منم خیلی میترسم خونه پر سوسک باشه

اره زنده بودن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اره زنده بودن

من خونه رو ک تمیز کردم تو کابینت دوتا کابینت مرده دیدم خونه قبلی هم دیده بودم امحا خریدم گذاشتم دیگ ندیدم ابن خونه رو گفتم بیام سم بزنم بعد وسایل ببرم وقتی سم زدم ی دونه زنده تو حموم دیدم میترسم خونه منم پر باشه

من خونه رو ک تمیز کردم تو کابینت دوتا کابینت مرده دیدم خونه قبلی هم دیده بودم امحا خریدم گذاشتم دیگ ...

نه دیگه تو سم زدی اگه بود خونه پر جنازه میشد 

من شوهرم نزد وگرنه مشخص میکرد