2777
2789
عنوان

میشه بهم محبت کنین

674 بازدید | 70 پست

دلم محبت میخواد:)

خانوادم همش با کاراشون مشغولن

یادم نمیاد کی باهم بیرون رفتیم

رفیقام ولم کردن چون نتیجه کنکورم بهتر ازونا بود

با فامیل رابطه خاصی نداریم

خیلی وقته مسافرت نرفتیم

دوست پسر اینا هم ندارم بهم محبت کنه

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خرج داره 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

عزیزم خدا دوستت داره بی چشمداشت

آدمها فقط همدیگه رو لازم دارن

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

هیچکدوم ازینایی ک گفتین واستون نمیمونن غیر از خانوادتون

تو همه برهه های زمانی هم از سمت پسرا هم دوستای دخترم بهم محبت شد، هیچکدوم واقعی نبود

رفتن

حتی قیافه هاشونم یادم نیست

بعضیا بهم ضربه زدنو رفتن