2777
2789
عنوان

کی گیتار بلده

712 بازدید | 43 پست

آقا من تازه دارم یاد میگیرم دوره آنلاین گرفتم الان مربیم در دسترس نیست ( وقت ندارم کلاس حضوری برم) سوال داشتم آقا من دستمو کجای فرت باید بذارم؟ بین سیم ها؟ پس چرا سیم یک صدا نمیده وقتی میذارم😭

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

بد می‌زاری 

فشار بده

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد می‌زاری فشار بده

بین سم ها باید بذارم؟ فرقی می‌کنه بین کدوم سیم ها؟ 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
آره باید بین فرت ها بزاری

بین فذت کجاست؟

مثلا سیم ۲ فرت دو رو باید سیم دو رو بگیری نزدیک فرت دو قبل از فرت انگشت بزاری، محکم بگیری که صداش خو ...

نمی‌فهمم مثل اینکه فایده ندارد باید حضوری برم.

راحته، فیلم از اینترنت ببین، کتاب خودآموزم خیلی راحته از روش یاد بگیری

عزیزم کتاب خود آموز چیه از کجا باید بگیریم

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...

ببین گیتار ۶ تا سیم داره

فرت ها هم که مشخصه همونا که جدا شدن

حالا میخوای فرت ۲ سیم ۳ رو بگیری

سیم سه رو پیدا میکنی میری رو اون تقسیما اولی نه دومی دستت فشار میدی رو سیم ۳ 

دقیقا وسط بزار و فشار بده تا صدا بده 

اگر صداش بد شد انگشتت درد گرفت عادیه چون تازه کاری 

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما