2789

می‌دونم شاید فکر کنین چرته که فکر کنم باردارم ولی.... من باشگاه میرم تقریباً ۷ روز پیش وزنم ۷۵ بود ، یه مدت رژیم خیلی سختی گرفته بودم تا به این وزن رسیدم .. وقتی دیدم وزن کم کردم ،( از نظر روحی یکم دچار بحرانم و پر خوری عصبی دارم) . رفتم ۴تا کرانچی خریدم ، شبشم با شوهرم رفتیم کافی شاپ.... و دیگه اون رژیم سفت و سخت که توش میوه نداشت رو رعایت نکردم . ینی میوه میخوردم و مغز اینا هم میخوردم. البته به اندازه نه زیاد.. ۴ روز گذشت ، رفتم روی ترازو دیدم ۷۷ شدم... چطور ممکنه یه آدم یهو اینجوری بشه ... من فقط یک روز پرخوری کردم ... بچه‌ها از پرخوریمه یا ممکنه حامله باشم... نخندین لطفاً بهم 

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

حامله هم شده باشی انقد سریع وزنت بالا نمیره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پرخوری

🥹 آخه با یه روز؟؟؟؟

ببین آخه خیلی کمر دردم... زیر دلمم درد میگیره، انقدر که بلند شدن و نشستن برام سخته 

🥹 آخه با یه روز؟؟؟؟ببین آخه خیلی کمر دردم... زیر دلمم درد میگیره، انقدر که بلند شدن و نشستن برام سخ ...

موقع پریودیت نیست؟

باردارم شده باشی انقد سریع به وزنت اضافه نمیشه

شاید از اول اشتباه وزن گرفته بودی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

موقع پریودیت نیست؟باردارم شده باشی انقد سریع به وزنت اضافه نمیشهشاید از اول اشتباه وزن گرفته بودی

نمی‌دونم ، شاید

من ماه هفتم بارداری ام تازه دوکیلو اضافه شدم ، اصلا بارداری نمیتونه اینهمه روزای اولش اضافه وزن بده ...

عه...

نمی‌دونم شاید اشتباه بوده... آخه کمر درد و اینام ، گفتم شاید باشم