2777
2789
عنوان

بیاین بهتون بگم چه شوهرتون عاشق خودتون کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 61 پست
خوب اول اینکه وقتی من عقد کردم خانواده ی شوهرم از همون محضر میخواستن منو ببرن خونشون ولی من با سن کم ...

این چ سیاستی توش بود؟

حالا من این کارو میکردم میونه شکر اب میشد😕

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه شاخ در اوردن شوهرم یکم انگار ناراحت شده بود رفتم خونه نه زنگی نه پیامی چیزی که شب شوهرم اس داد چ ...

من خواهرشوهرم ی بار به شوهرم گفته بود فردا زنتو بیار خونه بابا اینا ما عقدیم آخه 

بعد من گفتم نمیتونم امتحان دارم و بهونه آوردم بخدا شوهرم یک هفته تمام خون به جگرم کرد می‌گفت تو چرا نیومدی دلمو شکوندی من مادر ندارم کسی نیست یه لقمه غذا درست کنه برام یک هفته هیچی نخوردم باید میومدی 

همه شاخ در اوردن شوهرم یکم انگار ناراحت شده بود رفتم خونه نه زنگی نه پیامی چیزی که شب شوهرم اس داد چ ...

اینکه سیاست نیست بی اعتنایی طرف دوست پسرت که نیست ناز کنی شوهرته به نظرم بیشتر فاز سیندرلایی برداشتی تا سیاست بازی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بعدش اونواوند خونمون شام خورد اون مون خونه ی ما صبح هم من باهاش رفتم خونشون ناهار شام اونجا بودم دیگه گفتم چه کاری بمونم صبح موقع سرکار که میره منم ببره دیگه صبح رفتم غافل از اینکه جمعه بود شوهرم موند خونه ی ما

فرداش دعوت کردن برای شام رفتیم با خانواده شام خونشون تدارک دیده بودن منم کلی کمکشون کردم شبم موندم ا ...

اجی شوهر من خیلی مغروره متاسفانه تو کتش نمیره اینجوری که منت هم بکشه 

بعد واسه شوهر سیاست ؟ یکی از کاربرا خیلی جمله قشنگی گفت 

گفت سیاست ما این بود واسه هم بی سیاست باشیم ..

بگو چجوری با خونواده شوهری که درک ندارن برخورد کنیم 

بعدش اونواوند خونمون شام خورد اون مون خونه ی ما صبح هم من باهاش رفتم خونشون ناهار شام اونجا بودم دیگ ...

ما رسم نداریم شب بمونیم خونه هم دیگه و شوهرم ماهی ۱۵ روز فقط شهرمونه بقیش سرکاره پس این کنسله...