همه شاخ در اوردن شوهرم یکم انگار ناراحت شده بود رفتم خونه نه زنگی نه پیامی چیزی که شب شوهرم اس داد چ ...
من خواهرشوهرم ی بار به شوهرم گفته بود فردا زنتو بیار خونه بابا اینا ما عقدیم آخه
بعد من گفتم نمیتونم امتحان دارم و بهونه آوردم بخدا شوهرم یک هفته تمام خون به جگرم کرد میگفت تو چرا نیومدی دلمو شکوندی من مادر ندارم کسی نیست یه لقمه غذا درست کنه برام یک هفته هیچی نخوردم باید میومدی
همه شاخ در اوردن شوهرم یکم انگار ناراحت شده بود رفتم خونه نه زنگی نه پیامی چیزی که شب شوهرم اس داد چ ...
اینکه سیاست نیست بی اعتنایی طرف دوست پسرت که نیست ناز کنی شوهرته به نظرم بیشتر فاز سیندرلایی برداشتی تا سیاست بازی
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بعدش اونواوند خونمون شام خورد اون مون خونه ی ما صبح هم من باهاش رفتم خونشون ناهار شام اونجا بودم دیگه گفتم چه کاری بمونم صبح موقع سرکار که میره منم ببره دیگه صبح رفتم غافل از اینکه جمعه بود شوهرم موند خونه ی ما