2777
2789

من قبل از ازدواجم با شخصی دوست بودم این آقا عاشق من بود

منم حین دوستی با این آقا بهش گفته بودم که نمی خوامش ولی ول کنم نبود به زور و تهدید باهم دوست بودیم بهم می گفت اگه ولم کنی خودم می کشم 

زمانی که فهمید من دارم ازدواج می کنم با همسرم کلی تهدیدم کرد و من حرفاش جدی نگرفتم

و خودش انداخته زیر موتور و دست و پاش شکسته بود 

بعد مادرش بهم زنگ زد و بهم گفت پسرم عاشقت بود و کلی نفرین کرد و بهم گفت ایشالا یه روز خوش تو زندگیت نبینی 

همسر حدود یک سال پیش بهم خیانت کرد من خیلی عصبی و حرص خورده بودم و تو حال خودم نبودم و از روی کینه خبر از اون شخص گرفتم و متوجه شدم هنوز ازدواج نکرده 

و من بهش زنگ زدم ولی نگفتم می خوام جداشم فقط حرف زدم و حالش پرسیدم و اون خیلی سرد جوابم داد 

الان اعذاب وجدان گرفتم که برگشتم به رابطه یعنی منم می خواستم از روی تنفر به شوهرم خیانت کنم  شاید اون لحظه اگه اون آدم باهام صمیمی برخورد می کرد بازم اینکار می کردم ؟

و خود این آقا بهم گفت تو شوهر داری لطفا بهم زنگ نزن و قطع کرد 

خیلی پشیمونم از طرفیم خوشحال که از روی اعصبانیت اشتباه نکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی میگی اشتباه نکردی؟

عزیزم کارت اشتباه محض بود مگه بچه ای ک باید تلافی کنی فوقش میتونستی طلاق بگیری بعد بری همچین کاری کنی الان خودتم یه خیانتکاری ک هیچ فرق با شوهرت نداری

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

تموم شده

مهم اینه تکرار نشه

چه با حال بوده اونطور گفته از مردا بعیده

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

افرین به اون آقا پسر میفهمه ناموس مردمی‌..شما هم دلت شکسته بود نمیدونستی چکاری درسته و خدا نخواست به راه کج بری برو خدا روشکر کن وقتی میبینی شوهرت داره یکارایی میکنه شیطان دنبالته حواست باشه قران و نماز و بخون ازش بخواه راه راستو به شوهرت نشون بده.

اون زمان حال درستی نداشتم از روی اعصابتیت و کینه و نفرت اینکار کردم

همین دیگه پروندشو ببند پیش خودت حالت عادی نبوده 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

آدم خوبی بوده. تو هم خوبی که ادامه ندادی. فراموشش کن. من بعد وقتی خیانت دیدی خودزنی نکن.

پشیمونم برای انتخابی که کردم 

و پشیمون بیشتر که همش دارم همسرم با اون مقایسه می کنم 

هیچ کسی مثل اون منو دوست نداشت ولی من از دستش دادم 

و پشیمونم 

از طرفیم همسرم منو دوست نداره می گه دوست دارم ولی نداره