2777
2789
عنوان

پدرشوهرم پول خونه مارو میده به خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 48 پست
اخه آدم عاقل پشت نون بیار خونشو خالی میکنه بخاطر دخترش ک جهازش با ۵۰۰_۶۰۰ تومنم اوکی میشه؟؟۳۰۰ هم ک ...

چون همیشه احترام گذاشته ولی دخترشون جرشون میده

منم قسم خوردم اگه خونه نخرن، یه قرون هم نمیذارم شوهرم پول بده 

همش خرج دخترشون کردن تا الان بهترین سفرهای خارجیبهترین تفریحاتوظیفشون بوده دخترشونهولی من میگم یک ده ...

عزیزم ناراحت نشو

همسرت تو سری خور و بی عرضس

اگ عقل داشت میگف پولاتونو بزارید بانک خرج زندگیتونو بدید

خودشم پس انداز میکرد برای این روزاش

الان نتونه حقشو بگیره تو چالشای زندگی قراره چه کنه؟

چند سالشه؟؟ تک پسره؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من درکت میکنم چون پدرشوهر خودم ورشکست شد با کلی بدهی همه رو همسر من کار میکرد میداد وقتی اوضاع ...

منم قسم خوردم، تا خونه نخرن، منم نمیرم خونه اجاره ای بشینم

چون من خودم خونه دارم، چطور قبول کنم همسرم خونه نداشته باشه؟

چون همیشه احترام گذاشته ولی دخترشون جرشون میدهمنم قسم خوردم اگه خونه نخرن، یه قرون هم نمیذارم شوهرم ...

باید جای لج از شوهرت یه مرد با عرضه بسازی

الان تو شهرتون با ۴تومن خونه پیدا میشه؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲