2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چیا ب سرم آورده

2359 بازدید | 120 پست

سال اول ازدواجمون بود ب شوهرم با همکاری بابام ب شوهرم تو کافه تولد گرفتم بعد تنهایی با شوهرم سوپرایز کردم شبش مادرشوهرم یه دعوای حسابی راه انداخت که چرا ب پسرم تولد گرفتی گوه خوردی بعد حامله بودم با ذوق لباس و کیک جلوش گذاشتیم گفتیم بچه داریم کیکو انداخت اونور گفت ب درک منم از شدت ناراحتی فرداش سقط کردم😔 درضمن پیش اون زندگی میکنیم همه کاراشو مهموناشو من میکنم من تو شهر غریبم عروسم وقتی میریم خونه پدریم هی زنگ میزنه پسرم بیا کارای باغ مونده یا تنها موندم چون پدرشوهر ندارم چیزی نمیگم اصلا هم سیاست ندارم چهار تا عروس داره من از همه کوچیکم هیچکس سمتش نمیره بعد کاراشو من میکنم از همه کوچیکترم یدونه تشکر هم نمیکنه 

منم ی مادرشوهر بیشعور عین یکی خودت دارم الان دیگه براش هیچ کاری نمیکنم چون اینجور افراد لیاقت محبت و خوب بودن ندارن فاصله گرفتم فقط سالی ی بار میرم عید دیدنی همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑شوهرت چکارس؟مگ نوکرشی؟ اونا انجام بدندرسته اصلا میگیم مادر شوهر عفریتهولی خب شما خودت سواری میدی ب ...

شوهرم مامان پرسته میگه مامانم خدای اولمه ببین کاراشو میکنم جارومیکشم میام ببینم دوباره خودش میکشه ظرف میشورم میبینم بعد من باز میشوره تازه غذا میزارم غذای منو نمیخوره ب خودش غذا میزاره

منم ی مادرشوهر بیشعور عین یکی خودت دارم الان دیگه براش هیچ کاری نمیکنم چون اینجور افراد لیاقت محبت و ...

ببین اگه خونه جدا داشتم منم اینطور میکردم ولی من پیششم مجبورم

شوهرم مامان پرسته میگه مامانم خدای اولمه ببین کاراشو میکنم جارومیکشم میام ببینم دوباره خودش میکشه ظر ...

خب ب شوهرت بگو

اون ک باز کاراتو میکنه جرا تو زحمت بکشی اخه

ببین اگه خونه جدا داشتم منم اینطور میکردم ولی من پیششم مجبورم

خب خونتونو جدا کنید برین طبقه بالا یا پایین اگر ویلاییه تو همون کوچه ی خونه اجاره کنید بهتر از این موقعیته تو دوره زمونه الان کی دیگ اینجوری زندگی میکنه

خب خونتونو جدا کنید برین طبقه بالا یا پایین اگر ویلاییه تو همون کوچه ی خونه اجاره کنید بهتر از این م ...

متاسفانه شوهرم اولش گفته که من پیش مامانم زندگی میکنم تا مرگش اول خاستگاری گفته

خب نباید قبول میکردی الآنم ک قبول کردی و شوهرت میگه ب من ربطی ندارد خودتون حلش کنید توام اصلا کار نکن تو خونه بزار خودش بکنه ی بار تو غذا بزار ی بار اون وای بخوام بهش فکر کنمک با مادرشوهر روانیم ی جا زندگی کنم دیوانه میشم

متاسفانه وقتی شوهرت پشتیبان نباشه

هیچکاری نمیتونی بکنی

و هزارتا همسر و صاحب اختیار پیدا میکنی

ی تاپیک زده بودن

نوشته بود رفتم خونه مادرشوهرمو تمیز کردم مریض بودم گفتم نمیتونم مبل سنگین بردارم 

مادر شوهره گفته بود ب پسرش

پسره زده بود زیر گوش زنه ک تو نباید اینجور ب مادرم میگفتی و

ی کاری کن تسلط زندگی دست خودت باشه دیگه نتونه اظحار نظر کنه و این کارارو بکنه بهتره یکم محلش ندی تا بفهمه کاراش چقدر زشته والا ما ک با مادرشوهرم زندگی نمیکنیم از همون اول خونه جدا اونم دور از مادرشوهرم گرفتیم همش چک میکنه فضولی میکنه وای ب حال اینکه بخوایم تو ی کوچه یا ی ساختمون باشیم😂

خب نباید قبول میکردی الآنم ک قبول کردی و شوهرت میگه ب من ربطی ندارد خودتون حلش کنید توام اصلا کار نک ...

خودمم روانی میشم میاد جلو درمون بلند بلند حرف میزنه بابامو فحش میده خودمو فحش میده سپردمش ب خدا چون من پیشونیم پیش خدا صافه

متاسفانه وقتی شوهرت پشتیبان نباشههیچکاری نمیتونی بکنیو هزارتا همسر و صاحب اختیار پیدا میکنیی تاپیک ز ...

بله درسته اون مطمنه ک پسرش پشتشه هرکاری میخاد میکنه تازه خودش منو گرفته واس پسرش ها ازدواج سنتی