2777
2789
عنوان

مهمونی خونه خواهر شوهر و دعوا تو ماشین موقع برگشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 12420 بازدید | 101 پست
نه عزیزم امضات رو خوندم، من پسرم یکسالشه زیاد کلمه مفهوم نمیگه دغدغه خودمم هست بخاطر همین پرسیدم

من پسرم ۲۰ ماهش بود کلا ده تا کلمه می‌گفت اونم دست و پا شکسته،دیگه کم کم زیاد شد،دو سالگی،۶۰ /۷۰ تا کلمه میگفت،کم کم تبدیل شد یه جمله های دو کلمه ای و ...

اسی میگ خیلی باهم خوبیم بعدم اون نمیاد ابرو شوهر خودشو ببره بگ اره نگاه کرده اون قطعا بخاطر تهمت ب ش ...

داماد خواهر شوهرم بود دختر خواهر شوهرم همسن منه

شوهر اونو میگف

ولی ب شوهر خواهر شوهر کوچیکمم همین گیرا رو میده میگ خودتو نشون میدی

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توهیناش رو نشون بابات بده بگو خودت حاضری با همچین آدمی تو یه خونه زندگی کنیباید با مشاور حرف بزنی من ...

میگ همه مردا همینن منم همین بودم دیگ منم ب مادرت فحش دادم منم کتک زدم

گفتم شما اشتباه کردی بابا

سلام زیبا شبت بخیر

من برداشتم این بود شوهر شما پارانوئید خیلی شدید داره و اینکه معتاد هم هست به این قضیه دامن زده!! اگر روت دست بلند کرده سر این قضیه باهاش سر سنگین شو. اما نه جای خوابتو جدا کن نه عم از سلام و خدافظی قافل شو

چند روز ریلکس کن با خودت به خودت برس به خودت عشق بده اینو بدون تو هر شرایطی خودت هستی و خودت و عذاب وجدان هم نداشته باش چون کار اشتباهی نکردی. 

به هیچ وجه جلوش خودتو نه به مریضی بزن نه ناراحت نشون بده سرحال و پر انرژی باش اهنگ بزار برای خودت نوشیدنی بریز به بچه هات برس برو پیاده روی ولی با خودش سر سنگین تا کن مراقب باش بی احترامی هم نکنی که اتو دستش بدی 

بیشتر از سه روز هم بین خودتون فاصله ننداز 

و سعی کن کمی درکش کنی شما نمیدونی ممکن اون روز چه فشار عصبی ای تحمل کرده باشه یا چه درد و غم هایی توی دلش بوده باشه مخصوصا آقایون که جامعه موظف کرده اجازه بروز احساسات ندارن و ما از دل همدیگه خبر نداریم که چیمیگذره پس ببخشش هر وقت هم این تنش خوابید سعی کن از در سیاست و ی زره ناز بودن وارد شی بگو من دلم میشکنه راجبم اونطور فکر میکنی یا سرم داد میزنی حالم خراب میشه تو همه ی امید و دلخوشی منی ❤. سعی کن این قدرت و اطمینان رو بهش بدی

ولی هر زنی در پسِ لوندی و ناز بودن باید باهوش باشه توی ذهنت بدون چجوری شخص آدمیه و نزار اگه دست بلند کرده روت به هیچ وجه تکرار شه فعلا محکم و جدی برخورد کن و این دو سه روز حواستو بده به خودت.

سلام زیبا شبت بخیرمن برداشتم این بود شوهر شما پارانوئید خیلی شدید داره و اینکه معتاد هم هست به این ق ...

این کاراش و رفتاراش دفعه اولش نبوده و نیست 

منم دیگ حال حوصله لوس کردن خودمو ندارم دیگ واقعا خستم ار زندگی