2777
2789
عنوان

(کنکور)(انسانی)(انتخاب رشته نهم و کنکور)(نمونه دولتی فرهنگ)(دبیرستان))

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 39 پست
چه جوریه جوش خیلی ب انسانی اهمیت میدن نه؟من خودم نمونه دولتی عادیم فرهنگ نیستم خیلی زیاد به انسانی ن ...

در مورد یه نوع مدرسه مخصوص رشته انسانی میخوام صحبت کنم که به نظرم انتخاب خوبی می‌تونه باشه برای انسانیا

(مدارس فرهنگ)
مدارس فرهنگ یکسری مدارس هیئت امنایی هستن که تا همین پارسال نمونه خطاب میشدن.فقط مخصوص انسانی ها هستن و این باعث میشه معلم های خوب انسانی تو اون مدارس جمع بشن
سختگیری و سطح تحصیلیشون از مدارس نمونه یا تیزهوشان پایینتره.برای کسایی خوبه که دوست دارن خودشون جدا از مدرسه مطالعه کنن و دنبال محیط رقابتی نیستن و نمی‌خوان فشار سمپاد و نمونه رو تحمل کنن

محیط آروم و خوبی داره و به نظرم سطحش از مدارس دولتی و غیردولتی بالاتره و کلا یک جای نرمال و مناسبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی ؟چزا کم میای

مچکرم والا گرفتارم الان تو ترافیکم حوصلم سر رفته😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

در مورد یه نوع مدرسه مخصوص رشته انسانی میخوام صحبت کنم که به نظرم انتخاب خوبی می‌تونه باشه برای انسا ...

مشاور تحصیلی ای؟

من خودم معدلم بالا بود ولی انقدر از رشته انسانی بد گفتن ک واقعا فک میکنم تلف شدم اومدم انسانی و سال اول دبیرستان خیلی برام بد بود 

اینم بگم من از هفتم دوست داشتم معلمی ادبیات برم ولی این قدر بد میگن از این رشته ک عملکردم و ضعیف کرده تو خوندن و اینا

در مورد کنکور 

کنکور انسانی رقابت کمی داره ولی واقعا کنکور سختیه بخاطر حجم مطالب.از طرفی اختلاف بین اساتید خیلی زیاده مثل درس فلسفه یا درس ادبیات پر از اختلاف نظره و اینطوری نیست که همه سوالات جواب مشخص و ثابتی داشته باشن.هرکسی یه نظری میده در مورد سوالات.

خلاصه که پرچالشه 

نظر من اینکه برای کنکور زودتر شروع به خوندن کنید و فکر نکنید سال کنکور فقط خلاصه میشه توی دوازدهم 

اگر زودتر شروع کرده باشید همیشه یه حس خوبی دارید که من هرکاری میتونستم برای بهتر کردن شرایطم کردم

به نظرم شروع از یازدهم خوب باشه 

و اینکه اصلا خودتون رو تو کلاس های کنکور غرق نکنید کلاس های کنکور دلیل بر موفقیت نیستن حتی خیلی وقت شما رو میگیرن و خستتون میکنن و واقعا تاثیر آنچنانی ندارن 

فقط ببینین تو چه درس هایی ضعف دارید و فقط برای اونها کلاس کنکور برید 

مخصوصا سال دوازدهم با وجود مدرسه اصلا نمیشه کلاس های حضوری رو هندل کرد.در اینجور مواقع پیشنهاد من کلاس های انلاینه چون هزینش کمتره و شما میتونید از تدریس بهترین استاد ایران استفاده کنید.

خلاصه به نظر من کلا قید کلاس های حضوری رو بزنید و سعی کنید بجاش آزمون کار کنید و تست بزنید و اشکالات خودتونو بین تست زدن بفهمید

در مورد آزمون های قلمچی و گزینه دو و ...

این آزمون ها سال کنکور فشار خیلی زیادی بهتون تحمیل میکنن ولی واقعا مفیدن چون شما با جو کنکور آشنا میشید و تو اون جو رقابتی که ایجاد میشه خودتونو میکشید بالاتر. 

من قلمچی رو توصیه میکنم درسته که بعضی از سوالاتش استاندارد نیست ولی همه آزمون هاشو به طور ویدیویی تحلیل می‌کنه و اندازه چندتا کلاس کنکور می‌تونه مفید باشه 

اگر بودجش رو ندارید حتما آزمون هاشو از سایت خودش پیدا کنید یا از آزمون های سال قبلش استفاده کنید.و حتما حتما حتما تحلیل ویدیویی شو ببینید 

تحلیل ویدیویی آزموناش عالیه 

نکته آخر 

سازمان سنجش هرسال داره یه خرابکاری جدید راه میندازه و هیچکس نمیدونه که برنامش چیه.هرسال تراز کنکور و امتحان نهایی بهم میخوره و یسریا این وسط حقشون خورده میشه 

تمااااام آزمون هایی نهایی و هر دو کنکور رو جدی بگیرید.سال 1402کنکور دی تراز بهتری نسبت به تیر داده بود 

و سال 1403 بخاطر خستگی امتحانات نهایی میشد از کنکور تیر تراز بهتری گرفت 

میبینید؟هیچ چیز مشخص نیست و شما باید برای هر سوپرایز سازمان سنجش آماده باشید.

و هیچوقت تمام انرژیتونو روی کنکور یا نهایی نزارید.هم کنکور و هم نهایی رو متعادل جلو ببرید.موققیت تو هیچکدوم اسونتر نیست کسی سود می‌کنه که به هردوی اینا همزمان توجه کنه و هیچ فرصتی رو از دست نده

و حرف آخر 

بعد از فروردین یعنی حدود سه ماه قبل از کنکور تیر همه چی خیلی فرسایشی میشه و خیلیا دیگه ادامه نمیدن.و هر یه روز می‌تونه شمارو کلی جلو بندازه 

از طرفی دو تا کنکور و حدود ۱۰ تا امتحان نهایی پشت سرهم میوفتن و ازتون خیلی انرژی میگیرن 

خودتونو برای اونموقع آماده کنید و به جمع‌بندی خیلی اهمیت بدید.چون جمع‌بندی (که معمولا از فروردین شروع میشه)باعث میشه تمام مطالب توی ذهنتون فیکس بشه.اگر جمع‌بندی خوبی نداشته باشید سر کنکور به تمام سوالات شک میکنید و نمی‌تونید مطالبی که خوندید رو پیاده کنید 

آزمون شبیه ساز هم حتما بزنید و فضای کنکور رو برای خودتون شبیه سازی کنید و تمام کنکور های سالای گذشته رو تو فضای شبیه سازی شده بزنید.دقیقا انگار سر جلسه کنکور هستید.این کار استرستونو کم میکنه

خلاصه که اهمیت سه ماه پایانی رو همیشه در نظر داشته باشید

و و و و و مدیریت آزمون رو یاد بگیرید.شما باید دو ماه قبل کنکور کامل برنامه ریزی کنید که چند دقیقه روی هر درس میمونید و دفترچه هارو چطور مدیریت میکنید 

ویدیو مدیریت آزمون  آریان حیدری یوتیوب رو هم حتما ببینید تا زیر و بم مدیریت جلسه رو یاد بگیرید 

یادتون بمونه که تلاشتون و مطالبی که یاد میگیرید شصت درصد نتیجه رو تشکیل میدن چهل درصد مابقی مدیریت جلسه کنکور و مدیریت اوضاع روانیه

موفق باشید.

اقا اینده رشته حقوقو چجوری میبینی کسی ک درسش خوبه بره حقوق یا فرهنگیان

فرهنگیان پشت صحنه زیاد داره.

از لحاظ مالی منفعت داره ولی از لحاظ اجتماعی پر از باگه 

حقوق وضعیت اجتماعیش بهتره