2777
2789
عنوان

حالم بده

173 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم با خواهر شوهرم اومدند خونمون فضای خونمون خیلی کوچیکه منم بخاطر پا دردم مجبور شدم یه میز ناهار خوری بگیرم مادر شوعرم مگه این کارا رو کرد همش میگفت من دیگه خونتون نمیام اینا همشو بردارین بریزین بیرون تا جا باز بشه دلباز نیست چرا هزینه اضافی میکنین خلاصه اینقدر حرف زد که حالم داره از خودم و زندگیم بهم میخوره..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انسان ها این شکلی هستن اخه عیب نداره زیاد خودت و ناراحت نکن سعی کن اهمیت ندی اون دیگه اخلاقش شده ...

بخدا من اصلا هیچ جا نظر نمیدم چون مهمانم و خونم که نیست چرا باید دل دیگران و بشکنم برای یه روزی که میرم 

منم داشتم خونه رو گرفته بود فروختم.بهتره کابینت جزیره ای داشته باشید دورش صندلی بچینید اونم به تعداد ...

میزی که ما گرفتیم خیلی جمع و جوره از جزیره ای هم جمع تره چون فضا نداریم

اصلا تو زندگیم اختیار ندارم ذومدن نظر دادن که اینکار کنید اون کار کنید شوهرم هم حرف اونا رو شنید با منم دو کلمه حرف نمیزنه هر وقتم یه چیز میگم یا میگه درست میشه یا خوابه یا سرکار 

میزی که ما گرفتیم خیلی جمع و جوره از جزیره ای هم جمع تره چون فضا نداریم

اهمیت نده اگه دلت میخواد جواب بدی بگو وسع پسرت همین خونه کوچیکه مشکل از میز نیست جا کمه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁