2777
2789
عنوان

بازیگر مورد علاقه تون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 76 پست
جووون.دمت گرم.خوب بقیه اش؟یعنی اینقدر بها میدن به دوستداراشون؟ منکه فکر میکردم خیلی مغرورن.فقط در ح ...

خدایی حال کردم باهاش تازه من 2بار یعنی سالی یه بار دیدمش بار اول یه کتاب شعر بهش دادم بار دوم میگفت قبلا جایی ندیدمت؟؟؟؟

بعد اومدم عکس بندازم باهاش چسبیدم بهش فقط گفت انقدر نچسب بمن بابا نامحرمیا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی حال کردم باهاش تازه من 2بار یعنی سالی یه بار دیدمش بار اول یه کتاب شعر بهش دادم بار دوم میگفت ...

واای       

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

منم چون شاهرخ استخری عکس همسرش رو منتشر نمیکنه برام خیلی خاصه 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
واای        

تازه بهم یه امضا داد برام نوشت: همیشه باشی 

الان تو انباریه نگهش داشتم فکر کنم 10سال پیش بود 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همیشه باشی 😩😰😢😂😂

حالا خو هستم اون نیس چه فایده  

محمدرضا فروتن😍😍

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

حالا من میگم شاهرخ استخری برام خاصه عموم یه مغازه داره میگفت شاهرخ استخری با زنش رفته مغازه اش زنه بیرون وایساده خودش رفته داخل غذا بگیره به عموم گفتم خب باهاش عکس گرفتی؟  گفت شماختمش ولی اونم یه آدمه مثل بقیه اصلا تحویلش نگرفتم یعنی قیافه ی من دیدنی بود اون لحظه