2777
2789

پدرشوهرمو مادرشوهرم یکسال قبل ازدواج منو شوهرم جداشدن 

یعنی الان ۱۰ساله طلاق گرفتن 

بعد اون پدرشوهرم با یه خانم دیگه ازدواج کرده بود که هرچقدر از خانمیش بگم کم گفتم 

۸سال زندگی کردن و بعد بازم اونم طلاق داد 😐

الان دوساله که بی زن مونده و امشب میخواد با یه خانم از متطقه منظریه کرج که برای مسافرت اومده اینجا اشنا شدن میخواد  عقد کنه اونم تو خونه من !

و من اصلا دلم نمیخواد عقد تو خونه من باشه بخاطر مادرشوهرم چون بدش میاد و منم نمیخوام اذییت بشه چون برای من خیلی خوبه  برای همین از صبح اومدم خونه مامانم 😂😈 

فکر کن عروس و پسرش با دوتا نوه تو مجلس عقدت باشن 😂شیرینی هم پخش کنن 😐

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

چه پدر شوهر سمی داری 

.اه اه اه

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

همسرتون باید این مسئله رو حل کنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین رو به همسرت بگو به پدرش بگه که ما بخاطر مادر نمیتونیم همچین کاری رو قبول کنیم و ممکنه از چشم عروس ببینه و برنجه بره خونه خودش با محضر

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

خب مگه عروس اومده سفر برنمی‌گرده شهرش بره همونجا عقد کنه،اینقدر عجله داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
همسرتون باید این مسئله رو حل کنن

بیچاره از صبح یه ریز داره میگه پدر من نکن کلا با ازدواجش مشکل داره میگه من میدونم نمیسازن باز طلاق 

ابروم ازاینم بیشتر میره 😐

منم گفتم من رفتم خودتون حلش کنین 

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

چرا خونتو خالی گذاشتی رفتی 😐

بعدم شوهرت مشکلی نداره تو چکار به کارشون داری

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بیچاره از صبح یه ریز داره میگه پدر من نکن کلا با ازدواجش مشکل داره میگه من میدونم نمیسازن باز طلاق ا ...

حرف درستی زدید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم