2777
2789
عنوان

میخوام اینستامو حذف کنم

89 بازدید | 8 پست

همه اش آدمارو میبینم که خوش حالن و غمی ندارن...درحالی که میدونم این طور نیست و همین باعث میشه خودمو و زندگیمو باهاشون مقایسه کنم و افسردگی بگیرم...شما اینستا دارید؟تجربه تون از کارکردن با این برنامه چیه و چه تاثیری روی زندگیتون گذاشته؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی حذف کردم حالم خیلی بهتره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یکی از بهترین تصمیمات زندگیته.منم ۶ سال پیش شب عروسیمون با همسرم همه ی مجازی رو حذف کردیم و مثل قدیم ...

حس میکنم باعث شده کمتر با آدمای اطرافم معاشرت کنم...و بی حوصله شدم...دوست دارم تو اجتماع حضور داشته باشم تا مجازی...همه چی شده مجازی کلاسا همه مجازی...خیلی بده..

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

حس میکنم باعث شده کمتر با آدمای اطرافم معاشرت کنم...و بی حوصله شدم...دوست دارم تو اجتماع حضور داشته ...

دقیقا.تاثیر منفی میزاره روی زندگی آینده.باور کن تو مهمونی که میریم میبینم زن و شوهرا سرشون تو گوشیه و اصلا همو نمیبینن خیلی ناراحت میشم. 

حرمتارو ارزشارو از بین برده این فضا.ربطیم به دین نداره.ارزشای ایرانی بودنمونو حیامونو نجابتمونو و...

کاش یکم فکر کنیم فکککککککر.کاش غرب زده نباشیم ساده نباشیم

چرا آدم میبینی اینستا ی من آموزش رانندگی تمیز کردن خانه بافتنی خیاطی آشپزی

اینارو هم میبینم....ولی چه فایده هیچ کدومو استفاده نمیکنم...اگه بخوام یاد بگیرم ترجیح میدم حضوری یاد بگیرم چند تا آدم از نزدیک ببینم

کار خوبی میکنی

حذف ‌کن

من خودم تاحالا ۱۰ بار ریختم و سریع حذف کردم،بخاطر خرید و این‌چیزها هم نصب میکردم

یه جور وایب بدی میده،همه چی دروغ و الکیه انگار،همه یه نقابی دارن حتی اگه خیلی با مخاطب صمیمی باشن ذهنم درگیر میشه ، شلوغ و خط خطی میشه..