2777
2789
عنوان

شما بودید چی می‌کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 36 پست
قشنگ مشخصه یه ریگی تو کفششه هیچوقت آدم قابل اعتمادی نمیشه بنظرم اعتماد نکن توم یه شرط بزار نمیدونم م ...

اون میگه جدایی چندبارغرروموزیرپاگذاشتم بهش گفتم ولی هوابرش داشت واینوگفت کلاله فکر جداییه وضعش خوبه و می‌دونم روزبه روزم بهترمیشه ..بااینکه دلم نیس بدم و..ولی بعضی وقتا میگم زندگی بیشترارزش داره ولی خب قابل اعتمادم نیس که نیس آخه اونم خونه خیلی نمی ارزه نمیدونم چه مرگشه ..خیلی من دوست داشت ولی نمیدونم چرافقط فکرخونس

ای بابااین چ کاریه چقد زود یه زندگیو نادیده گرفته و انتظار داره شما باهاش را بیای🤦🏻‍♀️عزیزم خونه ر ...

میگه توافقی جدا شیم من فکر جدایی نیستم که فقط میگم خونه روبگیرم برم زندگی کنم توش خیرنبینه یعنی موندم چراخداجوابشو نمیده درهفته میاد دورورز بچمومیبره فقط زیرزبون بکشه ...اون خونه هم نمیشینه به خونه دیگه گرفته اونجا زندگی میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون میگه جدایی چندبارغرروموزیرپاگذاشتم بهش گفتم ولی هوابرش داشت واینوگفت کلاله فکر جداییه وضعش خوبه ...

بفکر جداییه و قابل اعتمادم نیست 

بهترین موقعیته از شرش خلاص شی، اگه الانم اوکی بشه باز یمدت دیگه بامبول در میاره بنظرم خوب فکراتو بکن که بعدش پشیمون نشی از یه بزرگتر هم مشورت بگیر

اصلااااااااا پس نده خونه رو

بچه ها واقعا دلم برا زندگیموبچم میسوزه نمیدونم ازاین به بعد چی کار کنم نه درآمدی نه هیچی این اشغاله که اصلا نمیدونم چه مرگشه فقط براچی اخه

بچه ها واقعا دلم برا زندگیموبچم میسوزه نمیدونم ازاین به بعد چی کار کنم نه درآمدی نه هیچی این اشغاله ...

اما اون دلش برا زندگی نمیسوزه قبول کن

الان حداقل خونه داری بری ممکنه این دفعه بدون خونه برگردی