سلام شما اگه جای من بودید خونه ای که بابت مهریه همسرتون زده به اسمتون دوسال بعد دعوا راه بندازه وشما برید قهر و...دوست داشته باشین. به هر دلیل به زندگی برگردید وهمسرتونودوست داشته باشید واون براتون شرط بذاره که خونه روبده تازندگی کنم چیکار میکردی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این چه دوست داشتنیه؟ پشیمون شده یا زیر پاش نشستن. نکن اینکارو. بعدا زیر پا تو خالی میکنه. چون دید رفتی قهر و امکان جدایی و از دست دادن خونه هست اینجور گفته.بعد شما رفتی قهر اون شرط میزاره؟ مقصر دعوا شما بودی؟
با کمال احترام خانه ای که بنامم بوده رو پس نمیدم چون امکان داره بعد پس دادن بفکر جدایی بی افته پس حداقل یک پشتوانه دارم ک اگر جدا بشم منت کسی روم نباشه
یه بارمیگه چک میدم یه بار میگه سکه میدم نمیدونم خدانشناس چی به سرشه آخه ازهرکی ام میپرسه میگه نمیشه ...
پس اصلا پس نده خانه رو چون معلومه نقشه داره وقتی همه چیز رو بنام خانواده اش زده کسی ک قصد زندگی رو داره نه ب دنبال خانه برگردون هست نه ب فکر اینکه همه چیزشو بنام خانواده اش کنه پس نقشه ای داره