2777
2789
عنوان

شما بودید چی می‌کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 36 پست
یه بارمیگه چک میدم یه بار میگه سکه میدم نمیدونم خدانشناس چی به سرشه آخه ازهرکی ام می‌پرسه میگه نمیشه ...

هیچوقت به حرفاش عمل نمیکنه 

بعد چ فرقی داره خونه یا سکه 

بهش بگو ک بهت اعتماد نداری 

چرا یهو این درخواستو کردی

بگو چ فرق داره به اسم من باشه یا تو

گول حرفاشم نخور

<کاش آغوشم به اندازه ی رنج هایت بود؛ عزیزم🫂🤍>.برای سلامتی نی نیم اگه میشه یه صلوات بفرستید ممنون🫰🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم اسم خونه رونیار بیا زندگی کنیم یه فرصت دیگه بهم بدم ولی اون فقط اسم خونه میاره وبس

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️توام هیچوقت تن به خواستش نده

<کاش آغوشم به اندازه ی رنج هایت بود؛ عزیزم🫂🤍>.برای سلامتی نی نیم اگه میشه یه صلوات بفرستید ممنون🫰🏻

این چه دوست داشتنیه؟ پشیمون شده یا زیر پاش نشستن. نکن اینکارو. بعدا زیر پا تو خالی میکنه. چون دید رفتی قهر و امکان جدایی و از دست دادن خونه هست اینجور گفته.بعد شما رفتی قهر اون شرط میزاره؟ مقصر دعوا شما بودی؟

بهش اعتماد نمیکردم و مطمئن بودم آرامش بچم بدون همچین پدری بیشتره

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

این چه دوست داشتنیه؟ پشیمون شده یا زیر پاش نشستن. نکن اینکارو. بعدا زیر پا تو خالی میکنه. چون دید رف ...

نه اون دعواکرده بوده منوزد.نه اون که فقط حرف توافقی میزد تامن گفتم نه وگفتم بیا زندگی کنیم اینوگفت که خونه رو بده وفلان

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️توام هیچوقت تن به خواستش نده

نه اون خونه رو هم خالی کرده منوبچموویلون کرده منم شکایت کردم خونه روبگیرم دلم راضی نیس ولی اون مثه اینکه ازخداشه 

بهش اعتماد نمیکردم و مطمئن بودم آرامش بچم بدون همچین پدری بیشتره

بچم پسره باور کنید چندماه هزارتومنم بهمون نداده میترسم بچم بره سمتش این سه سال هم نگهش دارم آخرش هیچی 

قشنگ مشخصه یه ریگی تو کفششه 

هیچوقت آدم قابل اعتمادی نمیشه 

بنظرم اعتماد نکن توم یه شرط بزار نمیدونم مهریه یا حالا هرچی ، در ضمن بفکر آبرو و ازین چیزا نباش آرامش خودت و بچهات از همه چیز مهمتره

طلاق رو واسه چی گذاشتن ؟!

نه اون خونه رو هم خالی کرده منوبچموویلون کرده منم شکایت کردم خونه روبگیرم دلم راضی نیس ولی اون مثه ا ...

ای بابا

این چ کاریه 

چقد زود یه زندگیو نادیده گرفته و انتظار داره شما باهاش را بیای🤦🏻‍♀️

عزیزم خونه رو بگیر با بچت زندگی کن 

ببین چی پیش میاد 

امیدوارم شوهرتم به خودش بیاد

نه اون خونه رو هم خالی کرده منوبچموویلون کرده منم شکایت کردم خونه روبگیرم دلم راضی نیس ولی اون مثه ا ...

عزیزم اون حتی دلش واسه جگر گوشش نمیسوزه فکر کردی خونه رو بدی باهات زندگی می‌کنه .نقششه زیر بار نرو خونه رو بگیر

بچم پسره باور کنید چندماه هزارتومنم بهمون نداده میترسم بچم بره سمتش این سه سال هم نگهش دارم آخرش هیچ ...

برنگرد بهش عزیزم 

ریسک نکن!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یه بارمیگه چک میدم یه بار میگه سکه میدم نمیدونم خدانشناس چی به سرشه آخه ازهرکی ام می‌پرسه میگه نمیشه ...

پس اصلا پس نده خانه رو چون معلومه نقشه داره وقتی همه چیز رو بنام خانواده اش زده کسی ک قصد زندگی رو داره نه ب دنبال خانه برگردون هست نه ب فکر اینکه همه چیزشو بنام خانواده اش کنه پس نقشه ای داره