2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برات  گرفتم این دراومد :

رعایت اعتدال و عدم افراط و تفریط در کلیه امور زندگی بسیار پسندیده و نیکو میباشد به شما صریحاً تذکر میدهم که از زیاده روی و یا کوتاهی و سهل انگاری در برخی امور پرهیز و خودداری کنید که به نفع شما نیست دوم اینکه تمام اتفاقات و حوادث که بر شما وارد میشود خیر است و خداوند صلاح بندگان را بهتر از خودشان می داند و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است. پس بیهوده ازبخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش

نیت کن بله یا خیر میگیرم برات سوالت هم بگو

میشه برا منم بگیرین ؟ 

به نیت این که تا امسال میتونم داخل درمانگاه کار کنم ؟ 

مهر ماه ازمون بدم قبول میشم ؟ 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
برا منم میشه بگیرین

آره حتما . گرفتم براتون : 

گاهی اوقات مسئله ای در زندگی شما پیش می آید که هر چه تلاش کرده و به این در و آن در می زنید هیچ نتیجه ای نمیگیرید و مدام به بخت و اقبال خود لعنت کرده و شکایت می کنید. ممکن است خواسته شما منطقی و کاملاً صحیح هم باشد ولی حکمت خداوندی چیز دیگری است که شما به کنه آن آگاه نیستید بنابراین بهتر آن است. که بیهوده خود را به زحمت نیندازید و اجازه دهید که روال امور بر پایه مصلحت خداوند
پیش رود که او حکیم و دانا بر همه امور است.