2777
2789

ما ده سال خونه مادر شوهرم بودیم مادرش هر کی هر چی گفت اومد قشنگ گند زد به زندگیش هییییچ خوشی باهم نداشتیم نرفتیم از ترس خانوادش  یجور شد که دیگه عادت شد ،من صبح تا شب خونم براش هیچ جدابیتی ندارم یه بار میگه دلم یه زن پولدار میخواد یا توقعش از خوشکلی هم من خوب خوشکلم اما اون حوری میخواد میگم خوب من انقدر خوشکل هستم که به خودم برسم خیلییی خوب شم  یه بار گفت باشه بعد فوری زد زیرش گفت گفت اقا میخوام تجربه کنم حالم تو این زندگی خوب نیس اصلا حوری باشی نمیخوام .. دلم میخواد ده سال این زندگی تجربه کردم حالمم خوب نیس توش یه زندگی دیگه رو شروع کنم تجربه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا وابدا بش رونده و زیربار نرو بگو چیه مگه زن و زندگی گوجه خیاره ک یه روز بخایش ده روز نخایش مسخرتم یا دقیق چی فکر میکنی پیش خودت

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

درد ناک ترین حرفش این بود که گفتم تو زندگی بعدت اینکارایی که تو این زندگیت کردی میکنی ببینی زندگیت چی میشخپه طرفت باهات چیکار میکنه من هر چیز تحمل کردم جاش بهت خوبی کردم که جوابم این باشه ،برگشت گفت مگه معز خر خوردم .گند بزنم به زندگیم عمرم.. بعد میگم پس چرا تو زندگیت با من اینکااااار کردی چراا من گناه نداشتم بد بودم نمیسوختم میگفتم بدم داره میره ولم میکنه اذیتش کردم فلان .. وقتی خوشی زده زیر دلت ...

وای این دیگه چ صیغه ایه  خاک تو سر

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️