2777
2789

امروز پیگیر کارهای بیمه تکمیلی سامان بودم.زنگ زدم تهران کارشناس پشت خطش اینقدر جواب منو بد داد آخرم گوشی رو روم قطع کرد.

مثلا زنگ زدم با مدیرش صحبت کنم که نوع برخورد با مشتری رو به کارمندش یاد بده که متاسفانه اوناهم بدتر بودن و میگفتن شما باید عذرخواهی کنی که سوالی پرسیدی که ربط به کارشناس ما نداشته.

ناراحتم از این حجم از بی ادبی و گستاخی.ماها هستیم که اینا رو گنده کردیم حالا زورشون میاد آدمو راهنمایی کنن و جواب بدن.

متاسفم برای بیمه سامان

منم خوشم‌نمیاد ازشون اگه بیمه عمر ایران تکمیلی داشت خوب بود ولی نداره فقط بیمه عمر و هم شرکت معنبر بزرگی هم دولتی هم اجترام میزان

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ما هر خیری دیدیم از تهرانی ها دیدیم این کارمند های شهرستانی که جوابتو نمیدن🤬🤬 مگر از مرکز رسیدگی کنند 

حالا تو فکر کن اینا تهرانی بودن کارمندهای شهرستانی چه جورین

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
منم خوشم‌نمیاد ازشون اگه بیمه عمر ایران تکمیلی داشت خوب بود ولی نداره فقط بیمه عمر و هم شرکت معنبر ب ...

خیلی پر رو شدن قشنگ مشخص بود.خدا به داد اونایی برسه بیمه عمر یا سرمایه گذاری میکنن 

اتفاقا ما هر خیری دیدیم از تهرانی ها دیدیم این کارمند های شهرستانی که جوابتو نمیدن🤬🤬 مگر از مرکز ر ...

والا اینایی امروز من باهاشون برخورد داشتم انگار انسان نبودن.فقط میخواستن تقصیرات رو از گردن خودشون بردارن.

میخواستم برای بچم بیمه سرمایه گذاری سامان بگیرم بعدا خداروشکر شناختمشون

خیلی پر رو شدن قشنگ مشخص بود.خدا به داد اونایی برسه بیمه عمر یا سرمایه گذاری میکنن

ما خانوادگی بیمه عمر سامان کردیم یه خانم محترمی هست که همه روزه و هر ساعتی سوال داشتیم با خوشروئی جواب داده. همه آدما یه جور نیستن

ما خانوادگی بیمه عمر سامان کردیم یه خانم محترمی هست که همه روزه و هر ساعتی سوال داشتیم با خوشروئی جو ...

اینی شما میگی  نمایندگی بیمه بوده.خدا کنه کارتون بع اون بالایی ها نیفته