2777
2789
عنوان

درد پریودی

208 بازدید | 12 پست

تا چند روز تو پریودی درد دارید 

من دقیقا تا روز پنجم درد دارم 

درد خیلی زیاد با مسکن هم آروم نمیشه 

الان تو اینستا دیدم زده بود دو روز اول همه درد دارند 

میگم نکنه آندومتریوزم آنقدر درد دارم 

یه دور هم اواسط دوره درد شدید پریودی میگیرم 

زایمان هم کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزاجت رو تغییر بده سردیجات زیاد میخوریشکمت رو ماساژبده و حوله گرم بزار

هر کاری می کنم تاثیری نداره 

حتی یکی از شاگردهام یه پودری از کرمان برام آورد که گفت برای درد پریودی هست چون من واقعا اذیت میشم 

اون پودر خیلی گرمه 

میخورم هیچ فرقی نمی کنم 

شیاف هم نمیتونم بزارم حساسیت دارم اسهال شدید میگیرم 

منم تا چهار پنج روز اول زایمان هم کردم از بعد زایمان بدترم شدم ولی ملا از دوران نوجوانی پریودی های و ...

من هم از اول همین بودم تا قبل زایمان باز یه کم بهتر شده بودم یعنی از. بیست و پنج شش سالگی تا زایمان دردم کمتر بود نهایت دو سه تا مسکن میخوردم بعد زایمان تا دو سال که شیر میدادم پریود نشدم بعد از اون پریودهام دوباره خیلی دردناک شد 

هر کاری می کنم تاثیری نداره حتی یکی از شاگردهام یه پودری از کرمان برام آورد که گفت برای درد پریودی ه ...

طب سنتی برو اصلاح مزاج کنه برات گلم فقط با گرمی خوردن نمیشه

وایییی منم شیاف استفاده نمیکنم اصلا 

سلامتی و خوشبختی دخترم
منم تا چهار پنج روز اول زایمان هم کردم از بعد زایمان بدترم شدم ولی ملا از دوران نوجوانی پریودی های و ...

چقدر واقعا سخت 

من بعضی وقت ها سر کار از درد به خودم می پیچم 

اون زمان که مجرد بودم که کارم به درمانگاه می کشید بعد یه دکتر به مامانم گفت تو پریود هر هشت ساعت مسکن بخوره واینسته دردش شروع بشه چون شروع بشه مسکن دیگه نمیتونه کاری بکنه 

الان هم مامانم هی بهم میگه قبل شروع دردت بخور که‌ اونجوری نشی 

ولی خوب نمیتونم یکسره مسکن بخورم 

مثلا نصف شب از درد بیدار میشم تا صبح نمیتونم پلک بزنم 

چقدر واقعا سخت من بعضی وقت ها سر کار از درد به خودم می پیچم اون زمان که مجرد بودم که کارم به درمانگا ...

من روز اول رو کلا مرخصی میگیرم 

سرم و اینا که رو شاخمه 

من از درد زمینو دندون میزنم 

.C'est la vie

من روز اول رو کلا مرخصی میگیرم سرم و اینا که رو شاخمه من از درد زمینو دندون میزنم

وای میفهمم 

من چنگ‌ میزنم به زمین 

بدبختی من دبیرم ما مرخصی نداریم 

بعد کاش یه روز بود پنج روز