2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد کتکم زد و از خونه بیرونم کرد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رگتو زدی؟با خانوادت میری می‌شینی باهاش حرف میزنی اگه نتونست قانعتون کنه طلاق میگیری همین

پدرم رفت باهاش صحبت کرد اون گفت من ک با مریم مشکلی ندارم پدرم گفت طلاق گفت ن آقا طلاق چیه 

پدرم سادس خیلی سادس دید این مشکلی نداره خوشحال و شاد اومد خونه

مادرمم میگ گناه داره چیکارش داری

باورتون میشه؟

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
گلم بچه داری شما

نه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
پدرم رفت باهاش صحبت کرد اون گفت من ک با مریم مشکلی ندارم پدرم گفت طلاق گفت ن آقا طلاق چیه پدرم سادس ...

خب این مشکل نیست پس چیه از نظرش؟ به پدرت بگو بیاد بگه چرا با مریم اینطوری رفتار کرده اون روز دیگه سادگی زیادم خوب نیست تو این جور مسائل 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
راست میگی جدی؟ چرا حالا رگتو زدی

داشتم پریود میشدم انقدر فشار روم بود و کارایی ک این یکسال باهام کردن و هیچش نگفت این دختر صاحاب داره چرا باهاش اینکارارو میکنید دیگ واقعا ب آخر رسیدم

منم دلم خونه💔

انشالله بزودی مادرمیشی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چند وقته اقدامی؟ انشاالله خیلی زود مامان یه گوگولی میشی

به فکر طلاق هستم دیگه

خب این مشکل نیست پس چیه از نظرش؟ به پدرت بگو بیاد بگه چرا با مریم اینطوری رفتار کرده اون روز دیگه سا ...

الآن ک رفت باهاش صحبت کرد هردوشون میگن اون مقصر نیست ت مقصری کاری نکرد ک 

مادرم میگ ما قدیما انقدر اینجوری بحثمون میشد تحمل کن درست میشه