2777
2789

نمی‌دونم چرا از اوایل ازدواج تا الان این مورد همراهم بوده 

اگه یه غذای خوب بپزم بدون اونا از گلوم پایین نمیره

یا با عذاب وجدان میخورمش 

اگه چیزی مثلا پدرم یا مادرم دوست داشته باشن و من نتونم براشون ببرم اصلا نمیخورمش 

حالا امروز لوبیا پلو با گوشت درست کردم بشدت اذیتم که چرا خونواده خودم نیستن 😣 

وضع مالیشون عالیه و همیشه بهترین چیزا رو دارن 

اما من نمی‌دونم چرا این اخلاق از سرم نمیوفته 

با اینکه چیزیم نمی‌گم ولی وجدان خفم می‌کنه 

شاید یه علتش اینه که تا خونه بابام غذای خوب یا مورد علاقمو میپزن دعوتم میکنن یا برام کنار میذارن 

ولی خب من که نمیتونم اینکارو بکنم 

بنظرتون چطور کنار بیام و چیکار کنم این طرز فکر از سرم بیوفته 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
مثل منیمامان بابام بجز اب هر چی بخورن واسه خانواده من و خانواده خواهرم هم میذارنواسه همین اگه چیزی د ...

خیلی خیلی بده اینطوری 

خیلی اذیت میشم کاش این وجدان مسخره‌ اینقدر فعال نبود 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل ازدواج کمی دلتنگی و اینا هست  هراز گاهی دعوتشون کن یا بیشتر غذا درست کن و با همسرت برین خونشون با هم بخورید 

ولی به این فکر کن که اون پول شوهرته که در میاره و وظیفش هست فقط شما رو تامین کنه و جایز نیست مال اونو بدی به خانوادت ، شما دیگه خانواده جدا هستین و لازم نیست بفکر همه چیزشون باشی

اوایل ازدواج کمی دلتنگی و اینا هست هراز گاهی دعوتشون کن یا بیشتر غذا درست کن و با همسرت برین خونشون ...

مشکل اینه تازه عروسم نیستم ۳ سال ازدواج کردم خونوادمم شاید سالی یکبار بیان خونم و حتی خودشونم راضی نیستن من براشون چیزی بخرم یا ببرم ولی خب حین غذا خوردن سختم میشه 

از این ببعد بیشتر به این مورد فکر میکنم خیلی ممنون عزیزم 

من۱۱ساله ازدواج کردم و خواهرم ۱۵سال🤣🤣هنوز این حس ادامه داره

فقط خداراشکر شوهرامون همراه هستن و خودشون همین حس را به خانواده ما دارن، شاید چون چیزی جز محبت ندیدن و واقعا حس میکنن پدر مادر ما، پدر مادر خودشون هستن

مشکل اینه تازه عروسم نیستم ۳ سال ازدواج کردم خونوادمم شاید سالی یکبار بیان خونم و حتی خودشونم راضی ن ...

اخیی پدرو مادر منم معمولا نمیان ولی زیاد واسم میارن منم در حد معمول مثلا ماهی دو‌ دفعه با شوهرم میبریم خونشون ولی هر وعده فکرشون نیستم چون پول شوهرم هست و احتمالا راضی نیست که هر وعده غذای خاص براشون ببرم چون حرام حساب میشه

من۱۱ساله ازدواج کردم و خواهرم ۱۵سال🤣🤣هنوز این حس ادامه دارهفقط خداراشکر شوهرامون همراه هستن و خودش ...

شوهرم منم طفلی مخالفتی نمیکنه اگه من کاری برا خونوادم انجام بدم، به هر حال پدرم عموی شوهرم و خیلی نسبت بهش حس پدری داره و تو این زمینه مشکلی نیست 

ولی خب واقعا نمیشه سر هر غذا من اذیت شم و اصلا روم نمیشه همیشه براشون جدا کنم پدرمم راضی نیست 

یا اگه بیرون میریم حالا یه پیتزایی بخوریم بعد مدت ها رسماً با فکر کردن به خونوادم کوفتم میشه 😂

اخیی پدرو مادر منم معمولا نمیان ولی زیاد واسم میارن منم در حد معمول مثلا ماهی دو‌ دفعه با شوهرم میبر ...

عزیزم خیلی ممنون که کمکم کردین 

فکر کنم ناهار رو بتونم یکم با وجدان خاطر راحت تری بخورم 

واقعا همینطوره