2777
2789
عنوان

بارداری با کاندوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 70 پست
خب همون دیگه کاندوم سوراخ بوده با سالم ک طوری نمیشه

پس بعله امکان پذیره

اگر اقا ارضا شده باشه و....

همیشه باید چک کنن

ک ببینن سوراخه یا نه

چون مشخصه همون اول

اقا میتونه بفهمه

و خیلی از کاندوم ها خودشون لوبریکانت ندارن

و بقیه از سر نااگاهی یا همونطوری استفاده میکنن

یا اینکه از روغن و... ک باعث پاره شدنش میشه استفاده میکنن

باید لوبریکانت بر پایه آب یه ذره استفاده کنید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سابقه ی ۱۳سال استفاده از کاندوم دارم ۱بارم پاره نشده مال هر کی پاره شده خارداره

پاره نبود سوزاخم تبود سرتایمم پریود شدم وزنم کم کردم تازه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
ولی باور کن نزدیکان ما یکیشون همیجوری شد

یعنی سوراخ شده و پاره نشده

بعد دقیقا همونجاش سوراخ بود که امکان بارداری داره

خودشونم اصلا متوجه نشدن🤦🏻‍♀️

باورش برام سخته😂 بنظرم خودشون یه سوتیی دادن

واسه اینکه جمعش کنن اینطوری میگن🤧

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه من دل درد داشتم رفتم دکتر برام ازمایش بارداری نوشت پریودیام سر تایم بوده  با کاندومم بوده سالم بوده کاندومه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
بچه من دل درد داشتم رفتم دکتر برام ازمایش بارداری نوشت پریودیام سر تایم بوده با کاندومم بوده سالم ب ...

تست بتا که همون لحظه جوابشو میدن

برو خیالت راحت شه

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
اون دیگه عجب اسپرمی بوده😆😆😆😆

راه بلد  بوده  خیلی  از پیچ و خم های واژن راهی  برای  رسیدن ب رحم  پیدا کرده  😂  معلوم نی‌س چه  بچه ای شده  

اللهم عجل لولیک الفرج
تست بتا که همون لحظه جوابشو میدنبرو خیالت راحت شه

نگرفتن یعنی ممکن حامله باشم 

تست بتا که همون لحظه جوابشو میدنبرو خیالت راحت شه

من دقیقا. همون روز رابطم پریود شدم

تو آقا هستی؟

نه خانومم از کیاا

تاحالا اقایون پریود میشن

نه مگه سوراخ باشه

نبوده توضیح بیشتر صفحه سه نوشتم