2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار سبک بازیه

70 بازدید | 4 پست

دیشب یه سر رفتیم خونه مادرشوهرم بعد دختر خواهرشوهر و دختربرادرشوهرمم اونجا بودن بدون مامان باباشون و جز اونا دوتا خواهرشوهر کوچیکامم بودن که همشون تو سن ۱۳  ۱۴ ساله هستن و بایکی از دوستاشون دم در بودن بعد من که رفتم بچه ها اومدن گفتن بیا وسطی بازی کنیم آخه یه نفر کم داشتن 

(قبلا هم باهاشون بازی کرده بودم قبل از بچه دارشدنم بعد یکی دیگه از خواهرشوهرامم بود که ازدواج کرده)

مادرشوهرمم گفت برو بازی کن من دخترتو نگه میدارم 

منم یه چند دور بازی کردم و خوش گذشت شوهرمم تشویقم میکرد😂😂😂

الان حس میکنم سبک بازی در آوردم

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نیست

ماکلا هممون اهل بازی هستیم کل فامیلامون بررگ و کوچیک همه اهل بازی کردنن 

ولی شخصيت من تو خانواده شوهرم یه شخصیت تقريبا جدی و متشخصه نمیدونم با این کارم چی حسی گرفتن با اینکه مادرشوهرمم میگفت برو بازی کن

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
ماکلا هممون اهل بازی هستیم کل فامیلامون بررگ و کوچیک همه اهل بازی کردنن ولی شخصيت من تو خانواده شوهر ...

اگ توی این لحظه خوشحال بودی 

دیگه بهش فکر نکن

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡