2777
2789
عنوان

چرا همه خانوما خودشون و بدبخت میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 36 پست
برای جلب توجه اینجوری میگن و بعضی ها هم میگن اگه خوشبختیمون بگیم چشم میخوریم

والله برام عجیبه طرف تو این دوره میگه کتک میخورم فحش میشنوم خیانت میکنه خب تو انسانی؟ چوبی؟ چی هستی ؟ اون بچه کجا داره بزرگ میشه ؟ جداشو بری گدایی بهتره از اینه بخدا 

من تو زندگی بودم که کتکم میزد و خیانت کرد جدا شدم بدون هیچی رفتم اول فروشندگی کم کم جم کردم تازه کمک ...

گفتم مفت خوری نیست وظیفشونوواسه زندگیشون خرج کنند جونشون دربیاد خیانت نکنند اعتیاد نداشته باشند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ب نظر من هم ، بيشتر يك جا نشستن و زاري كردن رو انتخاب ميكنن و منتظر هستن ب قولي دستي از غيب بيرون بياد و كاري بكنه براشون.

در صورتي كه خودمون هستيم كه ميتونيم نجات بدين خودمونو !

من توي اپ " يك زن" براي پريود و بارداري و ايناست… قسمت گفتگو داره خيلي ديدم خانمهاي جوون و دختربچه هاي ١٥..١٨ ساله تاپيك ميزنن ك شوهرم كتكم ميزنه و فلان هيچكاريم نميكنن هرچقدم راهنمايي ميكني ميگن : حمايت نداريم ، پول نداريم ، سرمايه نداريم ، بخاطر بچه ام ميمونم و…

در صورتي كه همه اينا حل شدنيه. اما كاري نميكنن ترجيح ميدن تحمل كنن😕

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
یه عده کثیری از ما زنا از اینکه بقیه بهشون ترحم کنن خوششون میاد نقش یه زن مظلوم که نمیتونه شرایط رو ...

فک کنم همینه اخه تو این دوره من در عجبم مگه این همه حقارت قابل تحمله ؟

من احساس شادی تمام و ندارم اما از اینکه تو زندگی باشم که حرمتی نداره قطعا خیلییی بهتره و شاد ترم

با شما موافقم

اما صلاح هرکس رو خودش بهتر میدونه

ما از همه واقعیت زندگی شون خبر نداریم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

ديگه واقعا ادم هيچ تحصيلات و حرفه اي هم بلد نباشه ، نهايتش كارگري كه ميتونه بكنه؟؟ فروشندگي كه ميتونه بكنه؟ 

همين كه ادم مستقل بشه و پولي دربياره ميتونه راحتتر جدا بشه….ولي نميخوان !

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
درسته ب نظر من هم ، بيشتر يك جا نشستن و زاري كردن رو انتخاب ميكنن و منتظر هستن ب قولي دستي از غيب بي ...

من هر روز میام میبینم کلی ادم تاپیک زدن ایی شوهرم فلانم کرد مادرش فلان کارو کرد خب نمون خب درستش کن اگرم میمونی پس لال شو ترویج خشونت میکنی ؟عجیبه برام بخدا

ديگه واقعا ادم هيچ تحصيلات و حرفه اي هم بلد نباشه ، نهايتش كارگري كه ميتونه بكنه؟؟ فروشندگي كه ميتون ...

من بخاطر ازدواجم تا اول دبیرستان خوندم اما الان چی بلاخره کار کردم جم کردم زیاد نیست اما خدایی هم ظاهرم عالیه هم چهرم بهتر شده به خودم میرسم خیلی شاد تر از اون زندگی شده برام 

با شما موافقماما صلاح هرکس رو خودش بهتر میدونهما از همه واقعیت زندگی شون خبر نداریم

ته تهش اینه مریضم حالم خیلی بده ،خانوادم حمایتم نمیکنن و هزاران چیز دیگه بخدا هزاران راهم براش هست ما خانوما نمیدونم چرا اکثرا دلمون میخواد بدبخت زندگی کنیم یا گمونم بقول خیلیا انگار دوس دارن ترحم جم کنن نمیدونم 

چرا هیچوقت نمیگین تربیت خانواده باعث خیانت واعتیاد واین چیزامیشه .چراوقتی پسرشون با اینو اون میرن واسش زن میگیرن .چرا اعتیاد دارن زن میگیرن .چرامیخان کمبودهای زندگیشونو با بدبخت کردن یکی دیگه جبران کنن

من بخاطر ازدواجم تا اول دبیرستان خوندم اما الان چی بلاخره کار کردم جم کردم زیاد نیست اما خدایی هم ظا ...

دقيقا درست ترسن كار ❤️موفق باشيد عزيزم

بعضي ها فكر ميكنن زنها نياز به يك مرد دارن تا بتونن از پس خودشون بر بيان و هميشه كمك ميخوان و خودشون ب تنهايي نميتونن كاري كنن و…

در صورتي كه اين تفكر زن ستيزانه است و از پايه غلط.