2777
2789

چرا وقتی از زندگیتون راضی نیستید امیدی به همسرتون ندارید هی میمونید ؟ ادامه میدین ؟ 

الکی بچه رو بهانه میکنید شما مستقل بشید به بچتون برسید بهتر از این نیست بچتون تو‌محیط نا امن زندگی کنه ؟ بچه جز محبت  و پول چی میخواد ؟ چرا انقدر خانوادتون و بهانه میکنید ؟ چرا کار نمیکنید ؟ خیلیا فقط میگن شوهرمون اینجوره خانوادمون فلانه نه کنارش بگو خودمم عادت کردم مفت بخورم ارزه کار ندارم حاضرم تو سری بخورم ولی کار نکنم،زندگی گند و به کار و مستقل بودن ترجیح میدم اگه تموم کنید این داستان هارو مطمعن باشید مردا ارزش بیشتری برامون قائل میشن وقتی با وجود خیانت میمونید میگید بخاطر بچست ؟ همون بچرو یماه بزارید پیششون ۹۰ درصد یه هفته هم نگه نمیدارن بعدم که بچه پیش پدرشم باشه شما در هفته چند روز میتونید ببینید و ارامش و رفاه و براش فراهم کنید پس لطفا به خودتون احترام بزارید اگر نه الکی ناله نکنید غر هم نزنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میگه شوهرم خیانت کرده میمونم برا بچم اخه اون بچه زیر دست شما چی میخواد بشه ؟ یاد بگیره خیانت و یاد بگیره بیمهری پدر و مادر و اونم بشه مث شما 

یکی میگه طرف دست بزن داره 

بچه چی یاد میگیره ازتون ترس و و وحشت و بد دهنی 

تموم کنید از یجا دست و بزارید رو زانوهاتون بلند شید قید این وابستگی های چرت و پرتتونو بزنید 

عزیزم اینجا یه سایت پربازدیده بعضیا این چرت پرتا رو الکی تو ذهن مردم میکنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

مستقل هستیم جدا شدیم

اما بازم بدبختیم😂

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
یکی میگه شوهرم خیانت کرده میمونم برا بچم اخه اون بچه زیر دست شما چی میخواد بشه ؟ یاد بگیره خیانت و ی ...

همین الان درباره اینایی که گفتی تاپیک زدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

توخودت اززندگیت راضی هستی؟؟شاغلی؟مفت خوری نیست .زن گرفته وظیفشه خرجی بده

من تو زندگی بودم که کتکم میزد و خیانت کرد جدا شدم بدون هیچی رفتم اول فروشندگی کم کم جم کردم تازه کمک خانوادمم کردم الانم ماشینمو دارم و پس انداز بله مفت خور نیستم 

درحال حاضر محیطهای کاری به درد نمیخورن به دلایل زیاد

از مچندن کنار کسی که برامون ارزشی قائل نیست بهتره من میخونم طرف خودش کم بی احترامی میکنه خانوادشم بی احترامی میکنن اخه این زندگی چه ارزشی داره 

کلا خانمای ایرانی فک میکنن خوشبختیشونو بگن چشم میخورن برا همون هی ناله میکنن یه وقت نیروهای شیطانی زندگیشونو مغلوب خودش نکنه😂😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه عده کثیری از ما زنا از اینکه بقیه بهشون ترحم کنن خوششون میاد نقش یه زن مظلوم که نمیتونه شرایط رو عوض کنه و مدام در حال گریه و افکار خودکشیه،بذار همین فرمون پیش برن چیکارشون داریم کسی که نخواد رو نمیشه مجبور به کاری کرد

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎