2777
2789
عنوان

بابا بی چیزا انقد نگین تا پول ندارین بچه نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 38 پست

ولی تا پول ندارید بچه نیارید 

بعد که پول داشتید 

حتماااا مهارت و آگاهی در مورد فرزند پروری هم بدست بیارید 

بعد بچه وارد زندگی کتید .

بای 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفی از دارن یا ندارن اومد ؟؟؟؟؟گفتم بچه این چیزارو میخواد انقد نگین پول

ن خب تو داری مقایسه میکنی،باز خوبه تو یکی از اصلی ترین های زندگی دراختیارت هست ،ما چی بگیم ک خانوادمون ن پول داشتن ن اخلاق ن هیچی فقط بچه زاییدن 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
الان میان میگن ما ترجیح میدیم توی ماشین شاسی بلند گریه کنیم تا توی پراید بخندیم .ولی من واقعا اینو د ...

بله دقیقا لازمه ولی به خدا ملاک نیست من مامانم هر روز با بابام دعوا داریم هممونو طرد کرده 

چی میگی ؟؟؟بچه دنبال پول نیست بچه نیاز های اولیه چیزایی که میخواد رو باید براورده کرد ولی بچه فقط و ...

همون نیاز های اولیه پول میخواد دیگه آدم که پول نداشته باشه اعصاب نداره چ برسه به محبت اتفاقا پول خیلی مهمه

ن خب تو داری مقایسه میکنی،باز خوبه تو یکی از اصلی ترین های زندگی دراختیارت هست ،ما چی بگیم ک خانوادم ...

خب دیگه منم همینو میگم میگم بابا لااقل چه پولدار چه بی پول بچه محبت میخواد باید تو هر زندگی اینو داشته باشه 

همون نیاز های اولیه پول میخواد دیگه آدم که پول نداشته باشه اعصاب نداره چ برسه به محبت اتفاقا پول خیل ...

بله وقتی دیگه نمیتونن نیاز اولیشو تامین کنن بچه نیارن بچه تو زندگی پولدار چه بی پول محبت و عشق میخواد 

خب دیگه منم همینو میگم میگم بابا لااقل چه پولدار چه بی پول بچه محبت میخواد باید تو هر زندگی اینو داش ...

باور کن بعضیا فقط واسه اینکه نگن طرف اجاقش کوره یا اصلا پیشگیری بلد نیستن بچه میارن ،باورکن پول خییییلی مهمه ،میدونم همه چیز نیست میدونم الان کمبود محبت داری ولی اگه جفت اینارو نداشتی زندگی خیلی عذاب آور میشد من کشیدم با پوست واستخونم هم بی مهری تاسر حدمرگ هم بی پولی ک حتی نون خشک هم نبود 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بی چیز که نیستم ولی بشدت معتقدم آدم بی پول با بچه دار شدن فقط جمعیت بدبختها رو بیشتر می‌کنه 😐🤦 

می‌تونستی بگی (عزیزان ، خانمها ، آقایون ، ایها الناس و....) بچه ها غیر از مسائل مالی به توجه و محبت و سلامت روحی روانی مادر و پدر هم نیاز دارند تا درست رشد کنن ✋ اینطوری نه بحث میشد نه اعصاب خودتون بیشتر خورد و خاکشیر 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦