2777
2789
عنوان

بابا بی چیزا انقد نگین تا پول ندارین بچه نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 38 پست
باور کن بعضیا فقط واسه اینکه نگن طرف اجاقش کوره یا اصلا پیشگیری بلد نیستن بچه میارن ،باورکن پول خییی ...

درکت میکنم عزیزم ولی کاش من محبت پدری داشتم پول نداشتیم وقتی محبت پدری نباشه میترسی حتی بهش بگی به من پول بده 

میدونی من جهاز میخرم بهترین جهاز رو گرفتم که هیچ در کنارش کلی هم پول داد بهمون ولی با هزاااار منت که کی اینکارو می‌کنه من کردم 

حتی دعوا کردنی میگه کوفتت بشه 

بی چیز که نیستم ولی بشدت معتقدم آدم بی پول با بچه دار شدن فقط جمعیت بدبختها رو بیشتر می‌کنه 😐🤦 می‌ ...

میخواستم بچه ها بیان داخل تایپیک 

من نمی‌دونم چرا نه آمادگی مالی نه روحی دارن بچه میارن ؟؟؟ تو بگو چرا میارن ؟؟؟؟

بابا وقتی میبینی با شوهرت هر روز جنگ داری میگی بچه بیارم زندگی درست میشه تو بهش مدیونی تو داری اونو بدبخت می‌کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم بچه ها بیان داخل تایپیک من نمی‌دونم چرا نه آمادگی مالی نه روحی دارن بچه میارن ؟؟؟ تو بگو چر ...

چی بگم لابد سلطنتشون متوقف میشه 😐🤦 برا منم قابل درک نیست  ، خانم و آقا یکی دو سال قهر و جدا زندگی می‌کردن بعد برگشتن بهم با وجود دو تا بچه سریع بعد چند سال دست به کار شدن و سومی  🤰🤰🤰🤰تا به دنیا نشون بدن حال ما خوبهههه یعلههههه حسودها در چه حالن 😂😂😂😂 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چی بگم لابد سلطنتشون متوقف میشه 😐🤦 برا منم قابل درک نیست ، خانم و آقا یکی دو سال قهر و جدا زندگی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂اعصابم خیلی خراب بود کلی با کامنتت خندیدم 

ببین من مامانم هر روز با بابام دعوا داشت ولی من رو آورد داداشام آورد خب زننن میبینی شوهرت مشکل روانی داره چرا آوردی هم من عصبی شدم هم داداشام 

چند وقت دیگه عروسیمه به خدا برم دیگه نمیام خونشون 

بله دقیقا لازمه ولی به خدا ملاک نیست من مامانم هر روز با بابام دعوا داریم هممونو طرد کرده

اره عزیزم من به چشم دیدم . درک میکنم کاملا که چی میگی . ولی یادت نره این که شما در یه خانواده با امکانات بهتر دنیا اومدی نعمتیه که خدا بهت داده و در برابرش مسئولی پس تمرکزت رو نذار روی عشقی که از پدر و مادرت نگرفتی به این فکر کن که خود تو چقدر عشق میتونی به اطرافیان و مردمت بدی از امکاناتی که خدا بهت داده استفاده کن با مردم مهربون باش و مهر بورز اینجوری خدا قلب شکسته خودتو هم پر از نور میکنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره عزیزم من به چشم دیدم . درک میکنم کاملا که چی میگی . ولی یادت نره این که شما در یه خانواده با امک ...

گلم الان بابام دسته جارو برقی رو کوبید سرم یه قسمت سرم باد کرده خیلی هم درد می‌کنه و میسوزه من آخه چطوری به شوهرم بگم منو ببره درمانگاه 

هنوز نامزدیم میترسم این چیزارو بهش بگم 

گلم الان بابام دسته جارو برقی رو کوبید سرم یه قسمت سرم باد کرده خیلی هم درد می‌کنه و میسوزه من آخه چ ...

ببین دوستانه بهت بگم . اگر مساله پدرت انقدر حاده خواه ناخواه همسرت هم عضوی از خانواده هست و بالاخره می فهمه .اگر خودت بهش بگی و در جریان شرایط باشه خودش کمک به حالت هم میشه در حل مشکلات ‌. پس اونو غریبه ندون و مطمئن باش همه جا ادمای اینجوری هست هیچ خانواده ای صد درصد نرمال نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ببین دوستانه بهت بگم . اگر مساله پدرت انقدر حاده خواه ناخواه همسرت هم عضوی از خانواده هست و بالاخره ...

آره عزیزم خودش یه چیزایی بو برده مثلا بابام یهو سر سفره غذا رو میکوبه زمین منم الان بهش گفتم سرم درد می‌کنه بیاد بریم دکتر سرم باد کرده