2777
2789
عنوان

بچه ها امروز تولدمه ولی

206 بازدید | 16 پست

من از اوناییایی که توقع نداشتم تولدمو به بهترین شکل تبریک گفتن.

صمیمی ترین رفیقم که ۱ سال جدایی افتاد بینمون و از هم قهر بودیم تقریبا ۵ ماه پیش آشتی کردیم ولی گفتم رابطه امون مثل قبل نمیشه ، امروز برام استوری گذاشت قدیمی ترین رفیق قشنگم تولدت مبارک (((:🥲

اون یکی دوستم که فقط در حد آشنا بود خیلی مهربونه ولی توقع نداشتم استوری بزاره واسم یه سالم ازم بزرگتره🥲🥲

ولی اون دوستم که تولدشو جشن گرفتم سوپرایزش کردم حتی یادش نیست نه فقط تولدش خیلی جاهای دیگه کمکش کردم خوشحالش کردم منتی نیست ولی🫠 خیلی دلم گرفت ... اینکه فکر کردم یه سریا حتما تولدمو یادشونه ولی نبود.. ولی یه سریا فکرشم نمیکردن تبریک  گفتن تو استوریاشون..

خواستم یکم درد و دل کنم))):

راستی من امروز رفتم تو ۲۰ سالگی🥹

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک قشنگم🤍⭐

مرسی مهربون🤍❤️

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️
عه تولد منم هست . تولدومون مبارک❤️

مبارکمون بشه🥹🥹🥹🥹🤍🤍🤍

امروز تولدشه و خب دیگه ندارمش 😂💔

با دیدن تاپیکت بدنم یخ زد 

ولی بجاش به تو تبریک میگم 

امیدوارم تمام آرزوهات خاطره شن 

به هرچی میخوای برسی 

و الهی که زندگیت همیشه رو روال باشه خوشگل خانوم

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

من روز تولدم واقعا غمگینمتولدت مبارک

منم مثل توهم

مرسی عزیز دل ❤️❤️

امروز تولدشه و خب دیگه ندارمش 😂💔با دیدن تاپیکت بدنم یخ زد ولی بجاش به تو تبریک میگم امیدوارم تمام ...

مرسییی 🙏🙏♥️♥️♥️😍

انشالله بهترینا نصیب قلب مهربونت بشه عزیزم

آرزو میکنم امسال

پر باشه از خبر های خوب

و اتفاقهای بی نظیری

که همیشه منتظرش بودی

امیدوارم سال آینده این تایم ، کلی از آرزوهات تیک خورده باشه

تولدت مبارک 🥳🎈🥂

روییده در این زوال زار جهان . 

مرسی عزیزم بابت حس خوبت

لطف کردی انشالله موفق شی تو زندگیت و بدرخشی🤍🥰🤍