2777
2789

این اطلاعات رو بهتون میدم و شما هم برای طول عمر و سلامتی مامانم دعا کنید

به امید روزی که ابن مریضی ریشه کن بشه 

ی مرکزی هست به اسم مکثا که براتون رایگان دکتر و پرستار میفرسته مشاوره میزاره تخت و ویلچر و اکسیژن میده خلاصه هر چیزی نیاز دارید جز داروهاتون و این مراکز رو هیچ پزشک و بیمارستانی بهتون معرفی نمیکنه مثلا ما خودمون بعد از ۵ سال با این مرکز توسط بیماران دیگه آشنا شدیم 

درضمن تو همه شهرها نیست در حال حاضر تو اصفهان کاشان قم کرمان اهواز مشهد تهران شعبه دارن

میدونم که هزینه اومدن هر بار اومدن پرستار به خونه خیلی بالاست و شرایط و مخارج اینجور بیماری ها خودش بالاست

شماره اشون رو براتون میزارم

۰۹۱۳۱۷۶۹۰۲۰

۰۳۱۹۱۰۹۲۰۳۰

این شماره های مرکز اصفهانه خودشون راهنماییتون میکنن باید برید پرونده تشکیل بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش کی باید انجام داد و اصلا چطوری،هست ؟؟

یه خانمی هستم انجام میده خواستی ایدیشو میدم دختر عموم که نتیجه گرفت حالش خیلی بد بود سرطانش به قلب و ریه زده بود نصف ریه رو برداشتن امیدی به زنده بودنش نبود من فقط بخاطر پسر دوسالش کمکش کردم