2777
2789
عنوان

پول بابامو بدم به جاری مفت خور😏

522 بازدید | 23 پست

تو دوران نامزدی و بله برون من برام یه کادو هم نیاوردن در صورتیکه نامزد من بچه کوچیک خانواده بود و‌کل زحمت ها بدوشش بوده حتی زحمتهای همین برادرا و خواهرا 

حالا ما چون رسم خلعت بردن یا همون سر جهازی داریم من باید خدا تومن بدم پارچه سنتی گرون برا خواهرشوهرا و جاری ها ببرم اگه نبرمم پشت یرم میگن باباش نداده میشناسمشون 

والا ما رسم کادو دادن به عروس تو بله برونم داریم که نکردن ولی ما چون نگن ندید بدیدیم بروی خودمونم نیاوردیم الان زورم میاد حداقل ده تومن برا این پررو ها کادو بگیرم نگیرمم فک کنم جرم بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اونا برات نگرفتن شما جرشون دادی؟

پول زحمت‌کشی که هیچ،پول مفت پدرم برای شوهر و خانواده‌ش خرج نکن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

اونا برای بله برون تو هدیه نگرفتن 

تو هم براشون هدیه نگیر 

ده تومن رو واسه خودت پس انداز کن 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ِبلندولاك‌زده،نشانهٔ‌زیبایی‌وجمال  ‌نیستند...بلکه‌آنها،ازبی‌نمازی‌وبی‌وضویی‌وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تعدادشون زیاده ارزونم بگیرم همین میشه

نگیر اصلا چرا انقد خودتو درگیر چیزای چرتوپرت الکی ساخته ذهن اونا میکنی ، سر بله برون هیچ ندادن توم هیچ نده دیگه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

مگه اونا برات نگرفتن شما جرشون دادی؟پول زحمت‌کشی که هیچ،پول مفت پدرم برای شوهر و خانواده‌ش خرج نکن

نه من برای ابروی خودم چیزی نگفتم ولی اونا نمیفهمن که جلوی شوهرم انگ خسیسی به مامانم میزنن

تعدادشون زیاده ارزونم بگیرم همین میشه

بگو رسم نداریم مث شما ک نداشتین 

ول کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نه من برای ابروی خودم چیزی نگفتم ولی اونا نمیفهمن که جلوی شوهرم انگ خسیسی به مامانم میزنن

اگه یه وقت چیزی گفتن 

کادو نیاوردنشون رو به روشون بیار 

حداقل دلیلشو بدونن 

و دلخوریتو متوجه بشن

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙

منکه یاد گرفتم با هر کسی مثل خودش باشم ،روزگار بهم نشون داد  اگر نباشی ،خوردت میکنن و هیچ ثوابی هم پشت اینهمه گذشتها وجود نداره  

اگر هم نمیتونی در حد سه چهار تومان هزینه کن

دقیقا مث منی 

برای من هیچ کاری نکردن حتی کادو عروسی هم ندادن 

منم جبران کردم 

الان خواهرشوخرم ۶ ساله خودشو گرفته 

😂😂دلم خنک شد 

پدرشوخرم حتی پول کادوهای عروسیمو گرفت خودش حتی کادو نداد گفت فامیل ب اسم من کادو اوردن برای منه 

پولی ک مسرش با بدهی عروسی گرفت ازش گرفت