2777
2789

سه بار شکست خوردم 💔😭

به نظرتون دوباره شروع کنم بخونم برای رشته های پیرا و اینا 

یا برم سراغ یه مهارت که استعدادشو دارم مثل طراحی یا خطاطی و حرفه ای بشم ؟

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

میخوندی هم‌براشون ؟ 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوندی هم‌براشون ؟

اره ولی نوسانی 

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
اره ولی نوسانی

اگه مطمئنی ک هیچوقت هیچ تلاشی درتس حسابی واسه کنکورت نکردی بشین بخون .

ولی اگه میخوندی و قبول نمیشدی ولش کن دیگه ..

ب نظرم دیگه نمون ..

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
بیین اگه هدفت پول درآوردنه فقط معلومه مهارت بهتر از درس خوندنه ، ولی حتما دانشگاه برو حتی شده آزاد ، ...

ممیخوام تا قبل از شروع سی سالگی یه جایگاهی داشته باشم تو جامعه یه درآمدی چیزی نمیدونم چیکار کنم واقعا 

ممیخوام تا قبل از شروع سی سالگی یه جایگاهی داشته باشم تو جامعه یه درآمدی چیزی نمیدونم چیکار کنم واقع ...

خب حدود ترازتو پیگی تا بهتر راهنمایی ات کنم؟ ببین اگه حدود ۷ هزاره پیراآزاد میاری و به نظرم برو دانشگاه بیخیال هزینه اش ، باید همه جوانبو در نظر بگیری بعد بمونی چون فرسایش ذهنی خیلی زیادی داره من خودم موندم میدونم چقدر سخته امسال هم ترازم بد نمیشه ها ولی از لحاظ روانی واقعا آسیب دیدم ، فقط اگه دلیل محمکی برای موندن داری بمون

خب حدود ترازتو پیگی تا بهتر راهنمایی ات کنم؟ ببین اگه حدود ۷ هزاره پیراآزاد میاری و به نظرم برو دانش ...

ترازم ۶۱۰۰ 😭😭😭😭

خب حدود ترازتو پیگی تا بهتر راهنمایی ات کنم؟ ببین اگه حدود ۷ هزاره پیراآزاد میاری و به نظرم برو دانش ...

دلیلم اینه که با هنر نمیشه به جایی رسید و درآمدی نداره متاسفانه💔💔💔 وگرنه خیلی استعداد دارم

مهارت

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷
آهان خب پس برو یه مهارت یادبگیر و کنارش یه رشته باسوابقی چیزی بخون

حس میکنم مهارت منو به جایی نمیرسونه💔😢

باشه ممنونم 💜

خب اینکه خودت بهتر از همه میدونی نه ما

ولی من ی دختر دایی دارم چهار یا پنج بار بود کنکور میداد قبول نمیشد یا اون چیزی ک میخواست نمیاورد ولی دیگه بار آخر نمیدونم فوریت پزشکی اینا قبول شد الان تهران میخونه 

تو هم بستگی ب خودتو هدفت داره دیگه 

دلیلم اینه که با هنر نمیشه به جایی رسید و درآمدی نداره متاسفانه💔💔💔 وگرنه خیلی استعداد دارم

خب اگه هدفت کنکور مجدده که با توصیفاتی که کردی من خیلی پیشنهادش نمیکنم ، سعی کن با یه مشاور صحبت کنی اشکالات کارتو دربیاری که دیگه تکرارشون نکنی چون کارای تکراری نتیجه تکراری میدن ، منظور من از مهارت خیاطی و کامپیوتر و اینا بود ، آرایشگری هم اولش یکم هزینه کلاس و اینا داره ولی درآمد خوبی داره