2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم خیلی درد داره

من انجام دادم چیز خاصی نیست بعضیا زیادی شلوغش میکنن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بله انجام دادم. یه کم چشمام اشکی شد ولی نه به خاطر شدت درد، بیشتر از ناراحتی اینکه ببین چه کارا باید ...

عزیزم الهی، منم همش باخودم میگم چه بلایی بود سرم اومد چرا کارم ب اینجاها کشید😢انشاالله باردار شدین بعدش؟ 

عزیزم الهی، منم همش باخودم میگم چه بلایی بود سرم اومد چرا کارم ب اینجاها کشید😢انشاالله باردار شدین ...

بله باردار شدم ولی بعد از عکس رنگی نه، بعد از لاپاروسکوپی. عکس رنگی سالم نشون داد در حالی که با لاپاروسکوپی مشخص شد یه سمت چسبندگی داشتم، بازش کردن و همون ماه باردار شدم

جدی؟ خب خداروشکر، من استانه ی تحمل دردم پایین نیست اما اینو خیلی بد شنیدم ازش

منم خیلی ترسیدم خیلیا میگفتن با بیهوشی انجام دادیم و فلان

تازه مال من لوله هام چسبندگی داشت و مسدود بود و چندیدن بار مواد برام وارد کرد تا باز شه

دفعه آخر میگفت اگه نشه باید جراحی کنی ولی با همین عکس رنگی دیگه باز شد

ببین زیر شکمت به سمت پهلوها یکم تیر میکشه همین

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️