2777
2789

هیچکدومو نزن تا ۳۰ مرداد صبر کن،هنوز لیست نشده،فعلا میشه به دوتا صرافی انتقالش بدی یا به کیف پول تلگرام انتقال بدی که همشون ایرانو تحریم کردن،باید صبر کنی تا ۳۰ مرداد به تون کیپر انقال بدی احتمالا باید یه مقداری هم تون برای کارمزدش بدی

کاربر آقا
هیچکدومو نزن تا ۳۰ مرداد صبر کن،هنوز لیست نشده،فعلا میشه به دوتا صرافی انتقالش بدی یا به کیف پول تلگ ...

خب من به کیف پول تون کیپر وصل کردم عکسشم اومده ولی الان اینجا تو عکس میبینی اون بالا نوشته وصل کنید

میشه  برا شما رو ببینم

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من به کیف پول تون کیپر وصل کردم عکسشم اومده ولی الان اینجا تو عکس میبینی اون بالا نوشته وصل کنیدم ...

اگه یه بار وصل کردی مشکلی نیست،با بعضی از فیلترشکنا نشون نمیده

کاربر آقا

سلام داگز فردا داخل صرافی ایرانی نوبیتکس لیست میشه اگ جم کردی بااین کد  وارد صرافی نوبیتکس  شو و ثبتنام کن تا بهت ارز هدیه و  تخفیف کارمزدتعلق بگیره

کد دعوت:

۱۰۷۱۰۲۹

اپ برنامه صرافی رو از گوگل پلی یا بازار دانلود کن 

سلام داگز فردا داخل صرافی ایرانی نوبیتکس لیست میشه اگ جم کردی بااین کد  وارد صرافی نوبیتکس  شو و ثبتنام کن تا بهت ارز هدیه و  تخفیف کارمزدتعلق بگیره

کد دعوت:

۱۰۷۱۰۲۹

اپ برنامه صرافی رو از گوگل پلی یا بازار دانلود کن