2777
2789
عنوان

امروز کنار ی غریبه بودم

230 بازدید | 15 پست

اون برام غریبه بود ولی غذای موردعلاقشو میدونستم ساعت خوابشو میدونیتم اسم رفیقاشو میدونستم.هرچیزی ک ب اون مربوط بود رو من مثل کف دستم بلد بودم

ی زمانی پیش اون غریبه ساعتها مینشستم درد و دل میکردم یا گاهی اون تو بغل من گریه میکرد

ولی الان غریبه شده بودیم

حتی غریبه تر از ادمایی ک تو خیابون ب صورت رندوم میبینین

اون بهترین رفیق من بود ولی الان دیگ غریبه بود حتی سلام و حال احوالم نکردیم خیلیییی جالبه قانون زندگی.

از کنارش اومدم رفتم پیش پسرخالم ک ی زمانی مثل داداش میدونستمش اون داداشم بود قبلا 

مثل ی داداش واقعی دوسش داشتم پشتم بود تنهام نمیزاشت

ولی جالبتر اینه ک دیدم اونم غریبه شده و از درجه داداش بودن ب فقط ی فامیل بودن تغییر کرده

نمیدونم باعث حال الانم چیه شاید فک کنین اوناادم بدی بودن یا من ثبات ندارم

ولی واقعا حس میکنم دنیا پسم زده و این تقصیر من نیست

غریبه هایی ک واقعا غریبن درد ندارن

ولی اشناهایی ک غریبه شدن خیلیی غم انگیزن

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

ای بابا

زندگی همیشه اونجوری که ما میخوایم پیش نمیره

اینو دارم با بند بند وجودم درک میکنم

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی قشنگ توضیح دادی 

واقعا خیلی زیبا گفتی

افتادم یاد این شعر حضرت حافظ که می‌فرماید 

برو از خانه گردون به در و نان مطلب 

کاین سیه کاسه در آخر بکشد مهمان را

ما مهمون این دنیا هستیم اونوفت این میزبان مارو آخر سر می‌کشه و هزار جور بازی هم سرمون در میاره 

به قول حضرت فردوسی

به بازیگری ماند این چرخ پست

که بازی برآرد به هفتاد دست 

ای بابازندگی همیشه اونجوری که ما میخوایم پیش نمیرهاینو دارم با بند بند وجودم درک میکنم

شاید اگه پارسال ب من‌میگفتن یروزیی بهرین رفیقتو میبینی ک حاضر نمیشه از غذای امام حسین بهت بده در خوته ی حسین بهت بی احترامی میکنه ی لحظم دووم نمیاوردم.ولی دیروز همین اتفاق افتاد و من برام مهم نبود.زندگی متاسفانه بلده خوب بازیشو اجرا کنه

زندگی همینه دیگه

ماهم کسیو داشتیم ک خیلی باهم خوب بودیم ولی الان دیگه باهم حرفمم نمیزنیم 

مهم نیست مشکل از کدوم طرفه ک انسان ها به این مرحله میرسن 

کلا یکی از قانون های زندگی همین احساسو تجربه کردنه 

همه تو زندگیشون این احساسو تجربه می کنن 

سخت نگیر 

به قولی ادم ها تو زندگی ما میان ک روزی برن 

حالا یا با مرگ یا با قطع رابطه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
خیلی قشنگ توضیح دادی واقعا خیلی زیبا گفتیافتادم یاد این شعر حضرت حافظ که می‌فرماید برو از خانه گردون ...

ممنونم لطف دارید دقیقا همینطوره.تو زندگی ی چیزایی رو از دست دادم و برام مهم نبوده ک شاید قبل از دست دادنش بهم میگفتن نمیتونستم ادامه بدم

شاید اگه پارسال ب من‌میگفتن یروزیی بهرین رفیقتو میبینی ک حاضر نمیشه از غذای امام حسین بهت بده در خوت ...

امیدوارم خدا به قلبت آرامش بده

بعضی وقتا شناختن آدما و قطع ارتباط باهاشون بیشتر به نفعمونه تا ادامه دادن باهاشون بدون اینکه بفهمیم کی ان و چی ان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
زندگی همینه دیگهماهم کسیو داشتیم ک خیلی باهم خوب بودیم ولی الان دیگه باهم حرفمم نمیزنیم مهم نیست مشک ...

من برام مهم بود ک باشن نمیتونستم ادامه بدم بدون اونا حتی تصورش اشکمو درمیاورد ولی چیشد اخرش؟.رسید ب اینجا ک وقتی پذیرایی نکرد ازم در اون خونه میخواست بیاد از طرف من بره ی جایی خدا خدا میکردم نره در این حد سر شده بودم

امیدوارم خدا به قلبت آرامش بدهبعضی وقتا شناختن آدما و قطع ارتباط باهاشون بیشتر به نفعمونه تا ادامه د ...

ن من خیلی خوب یاد گرفتم انقد تو ۱۷سالگی نقاب قوی بودن گرفتم انقددر بزرگتر از سنم زندگی کردم ادامه دادم رفتار کردم ک همه باورشون شد قویم و نتونستم این نقابو بککنم بندازم دور‌.چون سختم بود چون هویتمو گم میکردم .بابام ب عموم خیلی وابسته بود خیلییی عمومو روزی نبود ک نبینه قربون هم میرفتن همش عموم تو ی ساعت ایست قلبی کرد و پر کشید بابام میگف من نمیدونستم انقددد سنگ دلم انقد قویم واقعا راست میگف ادما بعدا میفهمن چ اپشنایی دارن

من برام مهم بود ک باشن نمیتونستم ادامه بدم بدون اونا حتی تصورش اشکمو درمیاورد ولی چیشد اخرش؟.رسید ب ...

منم این احساس برام پیش اومد و تو دل خودم گریه کردم 

اما مقصر من نبودم 

اونا خودشون از سر حسادت و عزت نفس پایین کم کم خودشونو دور کردن 

برای منم خاطراتم ارزشمند بود چون اونا هم عضوی از خاطرات خوبم بودن

ولی وقتی اونا خودشون میخوان خودشونو دور بگیرن واز ما فاصله بگیرن

ما چیکار میتونیم بکنیم 

احساست طبیعیه 

کاری جز به روی خودمون نیاوردن نمیتونیم بکنیم

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
منم این احساس برام پیش اومد و تو دل خودم گریه کردم اما مقصر من نبودم اونا خودشون از سر حسادت و عزت ن ...

نه برامن مقصر هیچکدوم نبودیم

حرفایی ک اون راجع ب من میزد حق داشت این ک میگف خونسردی این ک میگف زیاد برات کسی مهم نیست.ولی درواقع هنه اینا نقاب بود من فقط نقش بازی میکردم ک ب زندگیه خودمم برسم بتونم ادامه بدم ب قول معروف قطره ای رو واس مورچه میدید میگف قطرس ولی اون قطره از نظر من مورچه سیلاب بود نتونستم هیچوقت مشکلمو بهش بگم

ن من خیلی خوب یاد گرفتم انقد تو ۱۷سالگی نقاب قوی بودن گرفتم انقددر بزرگتر از سنم زندگی کردم ادامه دا ...

همیشه کسایی که بیشتر از سنشون رفتار میکنن، مستقلن و قوی نشون میدن، بیشتر زجر میکشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40