2777
2789

چطور باهاش رفتار کنم بعد این رفتاراش؟

من دوتا جاری دارم همیشههه مقایسه میکنه منم محل نمیدم یکیشون بامن قهره چند ساله همش دشمنی میکنه همیشه جلو من از اون تعریف میکنه.

مثلا میگه اون خیلی با ما خوبه تعارفمون میکنه هوا مون را داره میاد بهمون سر میزنه اومدنی کلی گوشت و میوه ونون میاره باهامون خوبه و به شوهرش میگه برای ما خرج کنه.

درصورتی ک چند بار ازشون پول گرفتن پول پس ندادن نمیدونه من خبر دارم . در حد ۳۰ و ۴۰ میلیون وند سال پیش.

وضع مالی شون هم از ما بهتره و میان وند روز میمونن خونش میخورن و میارن مواد غذایی هم. ما خودمون تو ساختمانشون خونه داریم نمیریم‌ بمونیم و بخوریم اینجوری ک اونا میرن.

یا از اون جاری تعریف میکنه که شوهرش هر بلایی سرش بیاره چیزی نمیگه همیشه سکوت میکنه و آرومه منم برام مهم نیست. البته خوشم نمیاد میدونه من از جاری اولی خوشم نمیاد و اون دشمنی داره باهام از قصد تعریف میده یا منظور دار حرف میزنه که ماهم براش ریخت و پاش کنیم اما پول نداریم.

الان دوباره میخاد بیاد خونه شروع کنه همین حرفا رو زدن. واکنش من چی باشه چی بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت مادر شوهر مادر نمیشهاینو قبول کنی دیگه انتظار نداری مثل همکارت باشه روابط شما و مادرشوهرتون

من انتظار ندارم اونطور باشه اما خسته شدم از این همه بدجنسیش اخه نمیدونی بخدا جلو من یبار به پسر مجردش میگفت پولمو بده فکر کردی میرینم براتون؟ جلو من هار و بی ادبه

نفرت دارم از جملاتش همش میخاد با کلامش بگه به من سواری بدید به من مدیونید و...

دقیقا انگار داری مادرشوهرم تعریف میکنی منم مث تو اصلا حتی نگاش نمیکنم وقتی اینجور حرف میزنه اصلا انگار داره با دیوار حرف میزنه