میگه وظیفه زنه ، بچه کوچیک دارم دست تنها خیلی سخته ، انتظار داره خونه همیشه تمیز شام هم همیشه به موقع آماده باشه همیشه بحث داریم سر این موضوع کار هم نکنم نمیشه درآمدش پایینه
منم عین شما شاغلم و شوهرم دست به سیاه و سفید نمیزنه.... بخاطر همین من دیگه برام مهم نیست... همیشه هم خونه ام مرتب و غذام همیشه به راه هم نیست... همینه که هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تنهانیستی منم شاغلم شوهرم یه لیوان آب میخواد بمن میگه . البته از روز اول خودم خودم بایدتربیتش میکردم.جاریم خانه داره،از روز اول به شوهرش یاد داده کارکنه،الان بیشتره کارای خونه رو شوهرش میکنه
ناهار و شامو باهم بگذار ،تمیزکاری هم یه تی و جاروبرقیه مگه چه خبره
نه بابا..... تا حالا ساعت 4 بعدازظهر خسته و کوفته از سر کار اومدی خونه جارو و تی بکشی.. جمع و جور کنی.. شام و ناهار فردا رو درست کنی بچه داری کنی؟؟؟؟اونم هر روز هر روز هر روز