2821
2789

باشگاه رفتن و کار کردن حرکات هایی  بدنسازی ک مال عضلات  شونه و پشت هست برای خانم هایی ک شونه ی ظریف میخوان  توصیه نمیشه چون پهن میشه

کارکردن حرکات های عضلات جلو بازو و پشت بازو هم برای خانم هایی ک بازوی طریق میخوان توصیه نمیشه چون مردونه میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باشگاه رفتن و کار کردن حرکات هایی بدنسازی ک مال عضلات شونه و پشت هست برای خانم هایی ک شونه ی ظریف ...

من میخوام هیکلم ظریف بمونه و خوش فرم تر شه مثلا ساعت شنی شه اندامم

فیتنس هم اینجوریه پهن میکنه شونه هارو؟

شما چه ورزشی رو پیشنهاد میدین؟

من میخوام هیکلم ظریف بمونه و خوش فرم تر شه مثلا ساعت شنی شه انداممفیتنس هم اینجوریه پهن میکنه شونه ه ...

فیتنس نروووو چربی سوزیه ب مقدار خیلی زیاد برای کسیه ک میخواد وزن کم کنه

بدنسازی هم اگ اصولی نباشه بشدت هیکل مردونه میشه

ولی اگه میخواین حجم بگیرین همون بدنسازی رو ی باشگاه پیش ی مربی خوب برین 

مثلا اسکوات و اینجور  حرکت‌ها توی بدنسازی باعث افزایش حجم پایین تنه میشه در کنار رژیم اصولی کلا بدنسازی خیلی ورزش پرطرفداری هست

فیتنس هم اینجوریه؟من میخوام اندامم ظریف و ریزه بمونه چه ورزشی پیشنهاد میدین؟

اره خوبه فیتنس

برو ایروبیک بدنسازیم میتونی بری  شونه هات پهن نمیشه 

من والیبال رو دوس  دارم

.‌‌

فیتنس هم اینجوریه؟من میخوام اندامم ظریف و ریزه بمونه چه ورزشی پیشنهاد میدین؟

عزیزم بالاتر گفتنی میخواین ساعت شنی شی  اینجا گفتی میخوای ریز بمونی

اگ میخوای ساعت شنی باشی باید ی سری عضلات و مثل پا زیاد کار کنی تو باشگاه تا حجم بگیره درکنار رژیم اصولیت

ولی اگ میخوای ریز باشی و لاغر فیتنس برو 

تی ار ایکس هم ورزش خوبیه ولی تنهایی نه

مثلا خواهرم باشگاه میرفت باهاشون ترکیبی فیتنس و تی ار ایکس و ...کارمیکردن 

تی ار ایکس ی ورزش با کش مال تقویت عضلات شونه و گردن و ..کلن فرم میده ب بدن بعد اگ زیاد کار بشه ب ستون فقرات آسیب میزنه