2777
2789

برو بدنسازی ورزش مخصوص عضلات سینه برو

روغن بزن و...

ولی زیاد درگیرش نشو چون میتونه باعث کمردرد بشه و از ی سایزی ب بعد واقعا قشنگ نیست

حتی دنیا جهانبخت رفت کوچیک کرد

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....

برو بدنسازی ورزش مخصوص عضلات سینه بروروغن بزن و...ولی زیاد درگیرش نشو چون میتونه باعث کمردرد بشه و ا ...

به سرم زده پروتز کنم ولی میگن تا باردارنشدی نزنی بهتره چون هورمونات عوض میشه توو بارداری و ممکنه بزرگ بشن ولی خب تو لباس عروس و بعدازعروسی ادم که فورا حامله نمیشه ؛ اونموقعه روباید چیکارکرد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سرم زده پروتز کنم ولی میگن تا باردارنشدی نزنی بهتره چون هورمونات عوض میشه توو بارداری و ممکنه بزر ...

وای عروسیت مبارک پیشاپیش عروس خانم الهی ب پای هم تا اخر عمر تون با دل خوش و جیب پرپول و تن سالم زندگی کنید🤭🪴🌱🌈❤️

خب یکم وزن اضافه کن اون قسمت هم بزرگ میشن 🤌

ولی روغن خیلی تاثیرش بیشتره چون ماساژ میدی اون قسمت رو  ی هورمون تولید میشه باعث بزرگتر شدنش میشه  ...

تاحالا قوز بند استفاده کردی؟

(وقتی میزنه آدم  معدش میره داخل وکمرش صاف میشه و اون قسمت خیلی برجسته تر میشه نمیشه زیر لباست بپوشی؟

من با اینکه زیاد تپل نیستم ولی وقتی قوض بند میبیندم بعدش ی لباس گشاد روش میپوشم  خجالت میکشم بگردم توخونه

ولی خب خیلی اذیت میشی  باش فک کن من تو خونه بعد دوساعت احساس خفگی میکنم پرتش میکنم رو زمین)

راه بعدی هم لباس کاپ داره  سایز بزرگه ک میتونی زیر لباست بپوشی 

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....