2777
2789

خیلی زندگیه خوبی داشتم...با لوس بازی و دعوا ب گند کشیدمش...جلو رفیقم بحثمون شد من خیلی دیونه بازی دراوردم ولی بخدا انقد زیر زیرکی حرصم میداد و منم دست خدم نبود داد و بیداد کردم تا بحثمون رسید ب خانوادشو جلو رفیقم از خانوادش گفتم...گذاشت رفت از خونه منم اومدم خونه مامانم ی شهر دیگه اصلا یه هفتس قهریمو خبر نداریم ازهم...برادرشوهرمم زنگ زد بهم حالمو بپرسه متوجه شدم اونام چیزی از دعوا نمیدونن.

غرورم نمیزارع زنگ بزنم دوسدارم خودش بیاد دمبالم...ولی اگ نیاد چی؟ من دارم میمیرم بدوش شوهرم خیلی وابستشم و پشیمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومده بود خونمون چن روز چون من شهر دیگم... جلو اون دعوامون شد

چرا جلوی بقیه دعوا میکنید؟؟ 

اونم چارروز دیگه سو استفاده میکنه

اگر کار اشتباهی کرده شوهرت بکشونتش خلوت اشتباهشو بگو حل کنید باهم جلو بقیه که نمیشه اونم غریبه خب هرکی باشه بدش میاد 

حالا ایشالله که خراب نمیشه 

اگه مقصری بهش زنگ بزن

بعد ازدواجم دیگه دلیل نداره دوستت چند روز خونت بمونه

اگه از شهر دیگه اومده بره هتل و با دعوت یه وعده بیاد خونت یا بیرون برید

جلو هیچ کسی هم دعوا نکن با شوهرت. حتی اگه اون نفهمید شما کنترل کن

مقصر کیه؟

خب من درسته حرفای درستی جلو دوستم نزدم ولی بخدا اون باعث شد اینارو بگم از بس عصبیم کرد...

من خیلی وابستشم چون دور از خانوادمو شهر غریبم کل زندگیم شوهرمه و دارم بدون اون دیونه میشم میترسم کار ب جدایی بکشه

اگه مقصری بهش زنگ بزنبعد ازدواجم دیگه دلیل نداره دوستت چند روز خونت بمونهاگه از شهر دیگه اومده بره ه ...

دست خودم نبود...غرورم نمیزارع زنگ بزنم.میترسم بدعادت بشه