2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده

116 بازدید | 7 پست

برای قدیما 

واقعا دوست دارم برگردم به زمانی که دو ساعت انتظار میکشیدم مامان از خرید بابام برگردن خونه و سک سکی که برام گرفتن تحویلم بدن 

دلم میخواد برگردم به زمانی که  کارتون باب اسفنجی و سفید برفی و  سیندرلا و خانم توت فرنگی و معاون کلانتر و پلنگ صورتی و تام و جری و پسر شجاع و گالیور و ... نگاه میکردم 

دلم میخواد برگردم به موقعی که هر روز از مامانم پونصد تومن میگرفتم و میرفتم یدونه بستنی میخریدم 

دلم میخواد برگردم به دورانی که تنها دغدغم خرید اسباب بازی جدید بود 

برگردم به دورانی که دوستام میومدن دم خونمون منتظر میموندن تا من مامانمو راضی کنم بذاره برم تو کوچه بازی کنم  

برگردم به زمانی که وقتی میرفتم عروسی دلم میخواست منم زودتر بزرگ بشم که لباس عروس بپوشم 

برگردم به زمانی از کنار آرایشگاه ها رد میشدم لباس عروسا رو که میدیدم یکیشونو انتخاب میکردم که هروقت بزرگ شدم اونو بپوشم 

دلم میخواد برگردم به زمانی با بالشت و پشتی خونه درست میکردیم 

اون زمان که دنیای بدون اینترنت یا میشه گفت اینترنت محدود  بود با وجود یک سری سختی ها اما واقعا قشنگ تر بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعااا گل گفتی ... حتی حال و هوای نابستون و پاییز و زمستونم فرق داشت

اره واقعا خیلی خوب بود تابستونا که من از توی کوچه جمع نمیشدم زمستونم فقط اون روزش میخواستم برم مدرسه ساعت هفت بیدار میشدم میدیدم برف اومده میرفتم زیر پتو میخوابیدم یعنی قشنگ زندگی معنای واقعی خودش رو داشت

اره واقعا خیلی خوب بود تابستونا که من از توی کوچه جمع نمیشدم زمستونم فقط اون روزش میخواستم برم مدرسه ...

امروز اتفاقی ب این فک میکردم اصلا پاییز حال و هواش ی جور دیگ بود