2777
2789
عنوان

بچه ها ادامه تاپیک قبلی خاله و دختر خاله های عفریته

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 27 پست

رفته اونجا بخاطر  زن خراب 

بچه ها رفتیم جلو درشون پسر عموم زنگ زد به زنداداشم گفت داداشم خونه شما چیکار اونم گفت اومده بخاطر بدرفتاری زنش ازمون معذرت خواهی کنه که گفت دوشب معذرتخواهی ینی چی 

که یهو زنداداشم رو تو کوچه با بچه هاش دیدیم که از هیت میان پسر عموم پیاده شد رفت جلوش گفت اینجا چیکار وقتی برادرمن با مادر و خواهرت تنهاس 

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا
رفته اونجا بخاطر  زن خراب  بچه ها رفتیم جلو درشون پسر عموم زنگ زد به زنداداشم گفت داداشم ...

خب جالب شد بگو

خدا جونم ایمان دارم بهترین ها را برام کنار گذاشتی و به موقعش بهم میدی...ولی من صبرو تحمل ندارم😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم شروع کرد به فوش دادن به پسر عموم 

که یهو خواهرم پیاد شد و شوهرش و صدا میزد میگف اینجا چیکار میکنی با خاله پیر من 

که من و مامانم و زن پسر عموم پشت فرمون بود بچشم صندلی جلو کنار مادرش بود ما قرار گذاشته بودیم پیاده نشیم که دختر خالم یهو پابرهنه دوید تو کوچه در ماشینو باز کرد گاز اشک آور تو دهن بچه پسر عموم پر کرد و تو کل ماشین که دیگه پیاده شدیم و مامان مظلوممو زوری هول دادم پایین کع حالش بد نشه و داد و بیداد کردیم و همسایه هاشون جمع شدن و من جیغ میزدم که گاز زدن تو صورتمون اینا ج.ن.د.ه ان 

اینا شوهر خواهرای منو میکشن تو خونشون

اینا بی ناموسن البته اونا داشتن فوش میدادن .پسرعمومم سطل زباله رو پرت کرد خورد به کمر دختر خالم که گاز اشک اور زد تو صورتمون 

منم فریاد میزدم که مردم همسایتون مردای ژن دارو میکشن تو خونشون 

خلاصه رفتیمو یهو شوهر من زنگ زد گفت دختر خاه هات زنگ زدن اینجوری گفتن گفتن زنت با ساپورت اومده به ما بدو بیراه میگه چون قبلن ها گفته بودم شوهر من از ساپورت بدش میاد اصلا دوست نداره بپوشم 

خب ادامه

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

بچه ها گفته بودن زن تو قبلا عقد کرده ی یکی دیگه بوده الکی 

منم از ترس ابروم امروز به مادرشوهرم گفتم که که اینا با مشکل دارن 

بچه ها من قسم خوردم دیگه ازین به بعد اگه حتی جایی اونا باشن من نرم خیلی ازشون بدم میاد